3,5 éves fiúnknak és 1 éves ikerlányainknak jók lennének az alábbi ajándékok karácsonyra? Esetleg túl sok/túl kevés?
Szerintem nagyon drága minden. A babytaxit a gyerekeim alig használták, 9 ezret kiadni érte mert Hello Kitty-s, hát, a szívem szakadna meg, szerintem méregdrága. Nekem is 3 gyerekem van, igaz a pici még 8 hónapos, de a két nagyobb a motort jobban szerette, mint a babytaxit, ráadásul tovább is használható, a motort nehezebben növik ki.
Kismotorban is van több méret, ráadásul fele ennyibe kerül.
A sátor is méregdrága. Fiamnak volt egy rendőrsátra, nagyon szerette, igaz mi ajándékba kaptuk, de fele ennyiért se vették.
Alapból nem rossz ajándékok, de az áruk nagyon sok. Pl. egy legóért nem lenne sok a 6-9 ezer forint, de ezekért igen, mert ezeket olcsóbban is be lehet szerezni.
Én teljesen más dolgokat vennék, nekem nem jönnek be.
Könyveket, készségfejlesztőket, LEGO-t, stb.
Szia!
Szerintem a sátor az jó. A bébitaxit illetően viszont egyet értek az előttem szólóval, egyrészt drága, másrészt nem sok értelmét látom. Én nem vennék, főleg nem fejenként egyet! Ha mégis ragaszkodtok hozzá, akkor talán érdemesebb olyat venni, aminek magasabb a tolókarja, meg fogtok őrülni, hogy állandóan hajolva kell tolnotok. (szerintem nem fogják tudni még maguktól hajtani).
szerintem a sátor jó ha a fiad szeret bunkerezni.
én plüss ellenes vagyok, főleg 2 ugyanolyan... de ha ők szeretik ezeket... :)
bébitaxi egy is sok 1 éveseknek, nem hogy kettő. ennyi idősen szerintem értelmesebb ajándék a kismotor, azt pár hónapon belül elkezdik nyúzni és a kettő 4.000.-, nem pedig 20E :) tehát akkor jöhetne mellé 2 különböző kézségfejlesztő játék, mondjuk egyiknek vennék moltó elefántot, másiknak gowi házat.
playmobil akkor jó ajándék ha már van vagy elkezditek gyűjteni, bár ez tényleg csak egy kiegészítő, ha még nincs neki, akkor ne ezt vegyétek, mert ez akkor jó ha van már egy szett... olyan mint a lego, ezzel se tud mit kezdeni 3 kockával és egy lego emberrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!