Mit vennétek egy 9 éves kislánynak karácsonyra, akit alig ismertek?
Figyelt kérdés
Nővérem lánya. Németországban élnek, de ünnepekre hazajönnek. Nem tudom, mit szeret. Igazából azért szeretnék neki valamit, hogy ne csak nézze, ahogy a 4 gyerkőcöm bontogat, hanem neki is legyen valami kis meglepi. Valami apróság, aminek örülne. Nem nagy dolog, mert sok helyről kap majd, és nem igen tudnák hazavinni. Pl egy plüss jó ötlet lenne? Vagy mit?2014. okt. 15. 13:12
1/19 anonim válasza:
Igen egy plüss és valami édesség mellé szerintem teljesen rendben van.
2/19 anonim válasza:
Én ilyet vettem az unokahúgomnak (11), csak a nagy készletet. Nagy siker volt, aznap már nem is láttuk a gyereket, a szobájában "dolgozott". Egyébként idén olasz országban nyaraltunk, és nagyon sok gyerek játszott ezzel a parton.
3/19 anonim válasza:
Bocsi, a link lemaradt. :)
4/19 anonim válasza:
Szerintem a plüss nagyon snassz és nem jó semmire, szerintem inkább valami bizsu, vagy kreatív dolog, pl gyöngyfűző szett. 9 éves azért már nem a plüss kategória szerintem.
5/19 anonim válasza:
Szerintem valami kreativ dolgot,9evesen mar nem-nagyon erdekli a plüss.
6/19 anonim válasza:
Ez a gumikarkötős szett nagyon menő most a korosztályban, plussz a Violettás cuccok.
7/19 anonim válasza:
Ez a karkötős nagyon jó szerintem. Esetleg süthető gyurma? Viszont pl. Violettás holmit nem vennék, sem bármilyen konkrét hírességhez, műsorhoz, akérmihez kapcsolódót. Nem azért, mert baj van vele, de ez vagy nagyon beválna, vagy iszonyatosan mellémenne. Nem lehet tudni, hogy Németországban mennyire népszerű, vagy hogy a konkrét gyerek szereti-e.
8/19 anonim válasza:
Szia! Azt gondolom én is, hogy nem túl szerencsés a plüss. A gumikarkötő-készítő tényleg nagyon menő most (még a fiúk is csinálják nálunk!), de bármilyen ékszerkészítő szett remek választás szerintem.
9/19 anonim válasza:
Én is a karkötő készletet akartam pont javasolni. Mikor a 8. szülinapja előtt kérdeztem a lányomat, hogy nem szeretne-e ilyet, azt mondta, hogy nem, de a szülinapi buliján kapott egyet valamelyik barátnőjétől. Azóta már többször is elővették a 11 éves unokatesójával, órákig el tudnak szöszölni vele. :)
10/19 anonim válasza:
Plüssel biztos már Dunát lehet náluk rekeszteni (vagy Rajnát)
Biztos valami kreatívat vennék.
A gumikarkötő most hatalmas divat, de könnyen lehet, hogy van már neki. A színezhető táska / tolltartó viszont biztos siker. Ugyanígy egy ékszerkészítő, egy üvegmatrica-festék, vagy egy képkarcoló. Nem tudom, létezik-e még gipszkiöntő, szerintem az is sikert aratna. Vagy menj el egy kreatív hobbi boltba és vegyél meg mindent egy dekupázsoláshoz, az eladó majd segít. Ott millió más ötletet is fogsz találni, pl. textilfilc, gyöngyfigura-készlet, quilling, zseníliadrót, varrókészletek (pl állatfigurát lehet varrni belőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!