Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vennétek egy 9 éves...

Mit vennétek egy 9 éves kislánynak karácsonyra, akit alig ismertek?

Figyelt kérdés
Nővérem lánya. Németországban élnek, de ünnepekre hazajönnek. Nem tudom, mit szeret. Igazából azért szeretnék neki valamit, hogy ne csak nézze, ahogy a 4 gyerkőcöm bontogat, hanem neki is legyen valami kis meglepi. Valami apróság, aminek örülne. Nem nagy dolog, mert sok helyről kap majd, és nem igen tudnák hazavinni. Pl egy plüss jó ötlet lenne? Vagy mit?
2014. okt. 15. 13:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez a karkötős jó, de nem gáz, hogy a 8 évesem is ilyet kap?
2014. okt. 15. 14:34
 12/19 anonim válasza:

Kérdezd meg nővéredet, hogy épp mi érdekli a kislányt, mi az aminek biztos, hogy örülne...

Szerintem ez a legegyszerűbb.

2014. okt. 15. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha a nővéred kislánya, akkor csak van annyi kapcsolatotok, hogy rákérdezz milyen apróságnak örülne az unokahugod, nem?

ez a karkötő egyékbként jó lenne, miért lenne baj, hogy a 8évesed is azt kap. Legalább tudnak együtt tevékenykedni, hiszen unokatesók, ha jól értem.

2014. okt. 15. 14:58
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket! Nem akarom megkérdezni, mert nem akarom, hogy 4 gyerekre költsön, vagy agyaljon. Most vesztette el a 11 éves fiát. :-(

Unokatesók, igen, de nem igen találkoznak, max évente.

2014. okt. 15. 16:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Ó szegényke, mi történt a 11éves fiuval? Micsoda veszteség, őszinte részvétem! :(

Mindenképpen vegyél akkor a lánynak valamit, szerintem jó ötlet, hogy akár együtt is karkötőzhetnek a lányok, így én jó ötletnek tartom a gumis karkötőt.

2014. okt. 15. 18:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudják, mi történt. Este lefeküdt, reggel már nem kelt fel. A boncolás nem talált semmit és a toxikológia is negatív. Egyszerűen megállt a szíve.
2014. okt. 15. 21:36
 17/19 anonim ***** válasza:
ÓÓ Istenem, szegény kissrác! Őszinte részvétem a családnak. :(
2014. okt. 16. 09:39
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. okt. 17. 06:00
 19/19 anonim válasza:

csokit, meg plüsst

Ruhát ne

2014. okt. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!