5 éves kislánynak mit vesztek karácsonyra, mire vágyik?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 06:55
1/9 anonim válasza:
az én lányom olyan babakocsit kért, amiben fekszik a baba. van neki ülős, kis egyszerű, de persze az már nem jó. úgyhogy szerintem ezt kapja és egy Bogyó és Babóca társasjátékot. van nekik az oviban és imádja.
2/9 anonim válasza:
Ő a 20 ezres Pipi Popo babára persze, de legalább már nem hercegnő barbira. Közösen vesszük meg sztem az egyik nagyszülővel, keresztszülővel nem tudom még...
3/9 anonim válasza:
Keresztlányom monster high babára vágyik, úgyhogy ezt kapja tőlünk és egy társasjátékot is, de, hogy milyet azt még nem tudom.
4/9 anonim válasza:
Az én lányaim ilyesmiket szeretnének: legó, amiben vannak állatok, állatos könyv, plüss állat. Szóval bármi, ami állatokkal kapcsolatos. A babák szóba sem jöhetnek. Mostanában földgömböt is szeretnének. (5,5 éves ikrek)
5/9 anonim válasza:
Az én lányom xbox-ra vágyik, mert vendégségbe látta hogy milyen jó játékokat lehet vele játszani. Persze azt sem tudja mi fán terem, azt hiszi az maga a tv, ezért úgy mondja, hogy olyan tv-t szeretne a szobájába, mint a barátainknál volt. Nem fog kapni, szerintem túl kicsi még ehhez. Helyette mondtam hogy találjon ki mást, neki való játékot.
6/9 anonim válasza:
Csütörtökön lesz 5 éves a lányom.
Minden jöhet, ami lovakkal kapcsolatos, tegnap kapott a barátnőméktől egy ilyen könyvet, ma vitte magával az oviba, múltkor kis játékpónikat kapott, azokat is nagyon szereti. Szülinapjára földgömböt kap, már megvan, napján kapja meg, az is az ő kívánsága volt. Világít is, előttem lévő ikres anyukának mondom, a lild-ben vettem, 5000 ft volt, szerintem jó áron volt, ha érdekli a lányaidat..:-)
Karácsonyra Logico-t szeretnék neki venni, meg hozzá lapokat, és még egy társasjátékot, a Találd ki?-re gondoltam,de ez még nem biztos. És még több ötletem is van neki. (bezzeg a 3 éves ikerfiaimnak, na nekik nem tudom mit veszünk..:-( )
7/9 anonim válasza:
6-os vagyok...a mire vágyik kérdésedre a Minimax reklámokban lévők közül kb a 80%uknál mondja hogy ez is jó lenne, de ha nem látja a reklámot, akkor csak a lovak, és a társas, meg a földgömb az első felsorolt dolgok.
8/9 anonim válasza:
Kedves 6-os, én is a találd ki játékra gondoltam a keresztlányomnak:)
9/9 anonim válasza:
Bocs az offért, többen írtátok a földgömböt. Nekünk van otthon egy világítós földgömbünk, de a lányomat nem nagyon érdekli, igaz nem is tudja hogy játék is lehet. Hogy szoktatok a földgömbbel játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!