Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves kislánynak mit vesztek...

5 éves kislánynak mit vesztek karácsonyra, mire vágyik?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 06:55
 1/9 anonim ***** válasza:
az én lányom olyan babakocsit kért, amiben fekszik a baba. van neki ülős, kis egyszerű, de persze az már nem jó. úgyhogy szerintem ezt kapja és egy Bogyó és Babóca társasjátékot. van nekik az oviban és imádja.
2013. nov. 11. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Ő a 20 ezres Pipi Popo babára persze, de legalább már nem hercegnő barbira. Közösen vesszük meg sztem az egyik nagyszülővel, keresztszülővel nem tudom még...
2013. nov. 11. 08:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Keresztlányom monster high babára vágyik, úgyhogy ezt kapja tőlünk és egy társasjátékot is, de, hogy milyet azt még nem tudom.
2013. nov. 11. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én lányaim ilyesmiket szeretnének: legó, amiben vannak állatok, állatos könyv, plüss állat. Szóval bármi, ami állatokkal kapcsolatos. A babák szóba sem jöhetnek. Mostanában földgömböt is szeretnének. (5,5 éves ikrek)
2013. nov. 11. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom xbox-ra vágyik, mert vendégségbe látta hogy milyen jó játékokat lehet vele játszani. Persze azt sem tudja mi fán terem, azt hiszi az maga a tv, ezért úgy mondja, hogy olyan tv-t szeretne a szobájába, mint a barátainknál volt. Nem fog kapni, szerintem túl kicsi még ehhez. Helyette mondtam hogy találjon ki mást, neki való játékot.
2013. nov. 11. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Csütörtökön lesz 5 éves a lányom.

Minden jöhet, ami lovakkal kapcsolatos, tegnap kapott a barátnőméktől egy ilyen könyvet, ma vitte magával az oviba, múltkor kis játékpónikat kapott, azokat is nagyon szereti. Szülinapjára földgömböt kap, már megvan, napján kapja meg, az is az ő kívánsága volt. Világít is, előttem lévő ikres anyukának mondom, a lild-ben vettem, 5000 ft volt, szerintem jó áron volt, ha érdekli a lányaidat..:-)

Karácsonyra Logico-t szeretnék neki venni, meg hozzá lapokat, és még egy társasjátékot, a Találd ki?-re gondoltam,de ez még nem biztos. És még több ötletem is van neki. (bezzeg a 3 éves ikerfiaimnak, na nekik nem tudom mit veszünk..:-( )

2013. nov. 11. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok...a mire vágyik kérdésedre a Minimax reklámokban lévők közül kb a 80%uknál mondja hogy ez is jó lenne, de ha nem látja a reklámot, akkor csak a lovak, és a társas, meg a földgömb az első felsorolt dolgok.
2013. nov. 11. 11:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves 6-os, én is a találd ki játékra gondoltam a keresztlányomnak:)
2013. nov. 11. 12:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, többen írtátok a földgömböt. Nekünk van otthon egy világítós földgömbünk, de a lányomat nem nagyon érdekli, igaz nem is tudja hogy játék is lehet. Hogy szoktatok a földgömbbel játszani?
2013. nov. 11. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!