Miket kap az 5 év körüli fiatok karácsonyra? (és miket kért? )
enyémnek akkor lesz a szülinapja is, úgy hogy sok mindent kap majd :)
autópályát kért, mivel van neki már sok féle, ezért most carrera flexibilist vettünk, ilyenje nincs, na meg nekem azért tetszik, mert maga a játék már az összerakással kezdődik, nem csak mennek körbe-körbe körbe az autók :)
vettünk egy elég nagy motort, hangot ad meg világít, ezt még nyáron nézte ki, ezért titokban megvettük.
társast biztos kap, szerintem ezt majd a nagyszülőknek átpasszolom, mert nem tudok dönteni, sokféle van, minden este társasozunk...
100 darabos kirakót vettem, még gyurmát, filceket szeretnék majd, azok fogyó eszközök.
Az én kisfiam karácsonykor lesz 4,5 éves...már írjuk a listát a Jézuskának. A mikulásnak is,csak ő úgy tudja,hogy a Mikulás csak kis dolgokat bír el,így tőle pici lego-t kért :)
Szóval az igények :LEGO minden mennyiségben (az egész katalógust végigmutogatta), geomag; Hot wheels pálya és TV (mert az ő szobájában még nincs) :D
Én többféle méretű ajándékot akarok neki venni,kezdve a diafilmtől,kifestő,meséskönyv,valami társasjáték...és valószínű,hogy kapni fog lego-t és autópályát is.
Ha sok pénzem lesz (valahonnan) :D,akkor meg egy gyerek fényképezőgépet,mert imád fényképezni :)... ill. külföldről rendelnék neki Mancs őrjáratos játékokat. :D
Az enyém bár 4,5 éves de azért írok!
Egy ilyenért meg van őrülve,azt mondta ezt hozzon a Jézuska:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!