Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Mit csináltok, ha...

Anyukák! Mit csináltok, ha kisgyereketek nem eszi meg az ebédet?

Figyelt kérdés
úgy értem,hogy összedobtok gyorsan mást, esetleg kap hideget vagy majd eszik a következő étkezésnél?
2014. okt. 27. 12:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkié hasznos volt! az nem gond, hogy oviban nincs választás, itthon sem eszik néhány kanálnál többet. a kedvencből sem:)pedig nincs nasi és gyümölccsel is hadilábon áll.
2014. okt. 27. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem eszik, akkor majd a következő étkezésnél ehet. Bár sajna az enyém fényevő, általában akkor sem eszik. Tegnap ebédje két falat fasírt meg 2 kanál krumplipüré volt. Vacsira egy fél zsemlét evett, ennyi volt az egés napi kajája. Kb minden napunk ilyen.
2014. okt. 27. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Van olyan amit nem szeret de tényleg nem,nos azt nem erőltetem úgy csináljuk az ebédet,hogy Ő is tudjon enni.De ha csak azért mert nincs kedve megkóstolni,nem akar belőle enni akkor bizony nem kap mást,majd eszik vacsorát,és éhes marad. Nem dől össze a világ de megtanulja,hogy anya nem fog a feje tetejére állni,csak mert Ő azt akarja.Érdekes ilyenkor mindig rendesen vacsorázik nem nyafog.Szerencsére kb 1 éve egyre jobb az étvágya,most 3,5 éves egy jó 1,5-2 évig sokat szenvedtünk az evéssel,alig akart enni.
2014. okt. 27. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen ritkán van nálunk. Tegnap pl nem kérte a vacsorát, főztem neki egy teát, összesen azt itta meg, az jól esett neki. Nem erőltetem, ha éhes lesz, eszik, ha nem éhes, biztos oka van.
2014. okt. 27. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Így járt :) Elteszem vacsira. Uzsiig meg csak megéhezik :)
2014. okt. 27. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
"Ha nem eszed, nézed." Nagypapám mondta ezt nekem mindig, mert elég válogatós voltam, és soha nem ettem (csak néztem). Ugyan ezt a módszert alkalmazom én is a fiamnál. Nem eszik, jó semmi baj, végignézi, ahogy mi megebédelünk/vacsorázunk stb. és utána mehet dolgára ha mindenki végzett. Következő evésnél olyan éhes lesz már, hogy dupla adagot is megeszik.
2014. okt. 27. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!