Mit csináltok ha kisgyereketek (2 éves) nem eszi meg az ebédjét? Adtok neki mást?
Figyelt kérdés
Ma bolognai spagetti volt (eddig mindig megette) most alig evett belőle. Én már nem vagyok hajlandó még órákat eltölteni a konyhában, de borzasztó rossz érzés, hogy én jóllaktam, a gyerekem nem biztos...2011. szept. 25. 12:26
1/9 anonim válasza:
Nem adok mást,mert megszokja.Majd megeszi egy óra múlva,vagy ha éhes lesz.Ezek szerint nem az.
2/9 anonim válasza:
Nem adok mást,majd ha éhes eszik.
3/9 anonim válasza:
Nem. Nem kötelező enni, viszont nincs B-menü. Ha mást adsz neki, akkor megszokja, és problémásan evő, válogatós gyerek lesz belőle. Legyél következetes!
4/9 anonim válasza:
en elmondanam neki, hogy jó is, hogy ma olyan keveset evett, mert tobb marad anyanak, ez kulonleges makaróni, mert egy nagy zöld sárkány hozta a tésztát, aki abban az erdőben lakik, amit a vonatból lattunk, és .. (es elkezdenek meselni neki a kajarol.. ugy eltunteti, hogy csak na.. van amikor direkt megtiltom, hogy a kulonleges etelbol egyen, akkor sir utana, es akkor rabeszel, es engedem, es ugy betömi, hogy szep nezni :)))
5/9 anonim válasza:
nem.majd később adok neki,mert megszokja és utána csak turkálni fog a a kajába,nem eszik majd rendesen neked és foghatod a fejed!
6/9 anonim válasza:
Ha keveset evett, akkor nem, ha egyáltalán nem evett, akkor kap tegnapról maradékot vagy vajas kenyeret. Uzsnnára vagy vasorára meg újra a mai kaját.
7/9 anonim válasza:
Változó. Van amikor adok mást, van amikor nem és akkor mehet éhesen aludni. Ja mert ilyenkor az amúgy szokásos ebéd utáni tejét sem ihatja meg. Aki nem eszik nem kap tejet sem.
Tegnap pl nem kellett neki a vacsora, kapott helyette főtt virslit.
8/9 anonim válasza:
Utolsó elég spártai. Mondjuk ha velem vki meg akarná etetni a töltött paprikát, és ersze nem enném meg, erre fel még inni se adna, úgy küldene el aludni, hát elég pipa lennék. Mindenesetre éjjel tuti kienném a hűtőből, amit csak találok.
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy én is spártai vagyok. Ha nem eszi meg a kaját, akkor nem erőltetem, nem kell megennie, viszont nem ajánlok neki alternatívát, és később sem kínálom. A következő étkezésig semmit nem kap. Szerencsére mindent szeret, ezért nem érzem magamat gonosznak, hogy olyat akarok vele megetetni, amit utál. Ilyenkor arra gondolok, hogy biztosan valami baja van, fáj a foga, hasa, nem éhes, stb. Ezer egyszerű oka lehet, amiért nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!