Kisgyereketek mikor szokott le a babakocsiról? Az én kisfiam már két éves két hónapos de még mindig bekérezkedik a babakocsiba!
Akkor, mikor átváltottunk a biciklis gyerekülésre.
2 éves korában még vígan babakocsiztunk, kényelmes és gyors is volt, főleg vásárláskor.
Szia!
fiam 1,5 évesen már nem volt hajlandó beleülni.
kislányom -most lesz lassan 3 om - és imádja - főleg az esti sétáknál, amikor mi ketten csajok elmegyünk csavarogni itt a környéken. Ő bekészíti a kakaót és a cini-minit...és megyünk :) persze nem mindennap van nálunk babakocsizás...de ez valahogy olyan közös buli nálunk :)
olyan 2 éves korig aktívan használtuk, utána már inkább a bevásárolt cuccokat toltam a babakocsiban :)
de 3 éves koráig kirándulásokra is vittük magunkkal és pl. az állatkertben 2 óra után beleült :)
Az én 2 évesemmel még használjuk a babakocsit.Általában szivesen beleül,de van mikor kikéredzkedik és jön gyalog,meg tolja a kocsit. :) Aztán általában nem akar visszaülni,mert jobban tetszik neki,ha jöhet a saját lábán.Viszont így nagyon lassan haladunk,mert ugye minden kavicsért le kell hajolni,de ha sietünk,akkor vissza szoktam rakni a kocsiba,bár általában tiltakozik.
Mostanában inkább csak akkor megyünk babakocsival,ha sétálni indulunk.Ha konkrétan van uticélunk,főleg ha időre kell odaérni valahova,akkor leginkább biciklivel megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!