Ti mit csináltok, ha már szakad a cérna? Hogy kezelitek?
Jó időben sok séta, ha van segítség, akkor pihenj!
Egy kávé, egy mozi vagy csak egy kis csend valahol, esetleg barátnőzés. Néha elég egy óra is.
Sportolni nem szeretsz? Néha egy 2 km-es futás is szuperül feltölt, az csak 10-12 perc.
Magnézium, vitaminok, citromfű tea.
2 gyerek kulfoldon elunk 0 segitseg
Ha vegkepp nem birom a nagyot kirakom a kertbe a kutyaval jatszani a kicsinek adok 2-3-4 muanyag talat rizst/tesztat barmit amit ontozgethet.kap 2-3 kanalat es fozocskezik.
En meg ha piros ho is esik leulok meginni egy teat.
Ciklusom hisztis napjain bogok a wc-n idonkent ami kb 3 perc de erzem ahogy a vallamrol gordulnek le a kilos terhek.
Ha nagyon kiabalhatnekom van kimegyek a konyhaba iszok lassan kortyonkent egy pohar vizet kozben bamulok ki az ablakon es altalaban lenyugszom annyira, hogy senkit ne akarjak keresztbeharapni. A torna nekem is segit. Estenkent szoktam 20-60 percet heti 2-3 alkalommal.
Köszönöm a válaszokat, én eddig nem pontoztam, tehát a lepontozás nem tőlem jött...
Nem írtátok, hogy mennyi idős gyerkőceitek vannak(bár nem kérdeztem). Nekem 10 és 22 hónaposak. A pohár vizes bámulás az ablakon-t kipróbálom, úgyis eleget üvöltözök velük (ill.a naggyal) ha a szekrény tetejéről szórja a cuccokat a pici fejére, vagy a szendvicset keni szét a kanapén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!