Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit csináltok, ha már...

Ti mit csináltok, ha már szakad a cérna? Hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Két picivel vagyok itthon, segítségem nemigen van, az éjszakai fent létektől nappal már kevesebb a türelmem. Alvásidő ritkán van, mert a nagy 1x, a pici 2x alszik napközben. Általában 4-5x kelek éjszaka.

2014. aug. 25. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Én üvöltözök, vagyis nem tudom kezelni :((
2014. aug. 25. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyan nekem csak 1 van, de kész borzalom. Dackorszak, fogzás. Segítségem nincs (apa se), április óta nem voltam 2 percet egyedül amikor ébren van, még pisilni se. Mindenért hisztizik, nyafog és volt már, hogy a fenekére csaptam. És mostanában kezdte azt, hogy ha valamit nem üvöltve mondok neki akkor azt meg se hallja. Kezdek teljesen kikészülni....
2014. aug. 25. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó időben sok séta, ha van segítség, akkor pihenj!

Egy kávé, egy mozi vagy csak egy kis csend valahol, esetleg barátnőzés. Néha elég egy óra is.

Sportolni nem szeretsz? Néha egy 2 km-es futás is szuperül feltölt, az csak 10-12 perc.

Magnézium, vitaminok, citromfű tea.

2014. aug. 25. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

2 gyerek kulfoldon elunk 0 segitseg

Ha vegkepp nem birom a nagyot kirakom a kertbe a kutyaval jatszani a kicsinek adok 2-3-4 muanyag talat rizst/tesztat barmit amit ontozgethet.kap 2-3 kanalat es fozocskezik.

En meg ha piros ho is esik leulok meginni egy teat.

Ciklusom hisztis napjain bogok a wc-n idonkent ami kb 3 perc de erzem ahogy a vallamrol gordulnek le a kilos terhek.

Ha nagyon kiabalhatnekom van kimegyek a konyhaba iszok lassan kortyonkent egy pohar vizet kozben bamulok ki az ablakon es altalaban lenyugszom annyira, hogy senkit ne akarjak keresztbeharapni. A torna nekem is segit. Estenkent szoktam 20-60 percet heti 2-3 alkalommal.

2014. aug. 25. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
kiabálok. sajnos én sem tudom kezelni... nálunk is mostanában jött el a mindenért nyíg,de megállás nélkül és a "csak akkor hallja,ha üvöltök vele" szindróma. esküszöm vagy rosszat csinál, vagy ha nem,akkor épp sír. egy katasztrófa. remélem hamar túl leszünk ezen,próbálok következetes lenni.
2014. aug. 26. 06:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én eddig nem pontoztam, tehát a lepontozás nem tőlem jött...

Nem írtátok, hogy mennyi idős gyerkőceitek vannak(bár nem kérdeztem). Nekem 10 és 22 hónaposak. A pohár vizes bámulás az ablakon-t kipróbálom, úgyis eleget üvöltözök velük (ill.a naggyal) ha a szekrény tetejéről szórja a cuccokat a pici fejére, vagy a szendvicset keni szét a kanapén...

2014. aug. 26. 08:18
 7/7 anonim válasza:
53%
vannak budapesten igen jo fegyverboltok:DD
2014. szept. 17. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!