Ebben a helyzetben Te mit tennél a gyerekeddel?
Figyelt kérdés
Beviszed a 4 éves gyereked, egy RTG vizsgálatra, erre ő megmacsakolja magát, és elkezdi ordítani, hogy "nem akarom, nem akarom, anya nem akarom" és közben ingatja a fejét, rángatja magát. 10 percig megy ez, a szép szó nem használ. Mit lépsz?2014. okt. 27. 10:36
21/25 anonim válasza:
No nem alkudozom és könyörgöm,lefogom és kész,de ha a gyerek így viselkedik akkor Ő hordja mindig a nadrágot,nem a szülő,gondolom anyuka előtte elmondta mi lesz, a gyerek nem egy hímes tojás," üntyüm-püntyüm könyörgök csak egy kicsit bírd ki,nyuszikám ne kiabálj" ez nem használ ha anyuka nem határozott hanem hagyja magát irányítani akkor elég nehéz lesz később ennél is nehezebb.
22/25 anonim válasza:
Előre elmondom neki h mi lesz, esetleg eljátsszuk otthon, előre megbeszéljük. Ha ennek ellenére is hisztizik, akkor én bizony lefogom. Hisztinek sosem engedek, mert megszokja, h így elérheti amit akar. Mivel előre tudja, hogy nem lesz fájdalmas, így nincs végképp oka a hisztinek, ezen nincs mit tovább megbeszélni.
23/25 anonim válasza:
1. elmondom, mi vár rá - nem aznap, hanem előtte felkészítem, játékkal, stb.
2. úton is mondogatom, nyugtatgatom
Ha viszont megmakacsolja magát - szimpla hisztireakció -, és nem használ a szép szó, páran lefogjuk - a vizsgálatot el kell végezni, és ha órákig üvölt, akkor mi lesz? Utána majd lenyugtatom.
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat! Egyéb esetben én is lefognám, de itt azt nem lehetett. Mármint (nem szeretnék részletekbe bocsátkozni a titoktartás miatt) mondjuk úgy, mellkastól felfelé tartott a vizsgálni kívánt terület... Ha azt lefogja az ember, benne lesz a képben a keze, ami nem jó. Ha anyuka ölbe veszi, akkor is csak az alsó végtagjait tudja fogni. Ezt csak a technikai okok miatt írtam, pl. egy injekciónál adott esetben én is lefognám. Itt szerintem csak a határozott, esetleg emelt hangnem segíthetett volna, de hát anyuka erre sem volt képes. Nem fér a fejembe hogy lehet ilyen könnyelmű egy fontos vizsgálat esetében...szomorú.
2014. okt. 27. 18:27
25/25 anonim válasza:
Aztán a többi gyerek is szív,mert ha napi csak 2-3 ilyen van, az legalább plusz 1-2 óra várakozás az utána lévőknek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!