Volt-e olyan, hogy a kisgyerek rajta kapott titeket kellemetlen helyzetben? Mi volt az?
Figyelt kérdés
Hogy oldottátok meg?2014. okt. 9. 13:12
1/2 anonim válasza:
egy volt, nem olyan kellemetlen, csak a nevelés miatt rosszul jött ki. ugye nem dohányzunk, a gyereknek mindig mondjuk, hogy ez mennyire rossz dolog és csak a buták cigiznek :)
mi néha kiülünk a kertbe a férjemmel késő este, megiszunk egy sört ketten és elszívunk 1-2 szál cigit, közben beszélgetünk.
egyszer mikor már mélyen aludt kimentünk, beszélgettünk, mindketten cigiztünk, mikor halljuk a gyereket, hogy kérdezi, ti cigiztek??? buták vagytok???
felébredt pisilni, tudja ha nem talál minket akkor a teraszon vagyunk így jött ki :D
szex közben szerencsére még nem ébredt fel, mondjuk figyelünk is erre, bezárjuk az ajtónkat :)
2/2 anonim válasza:
Engem szintúgy, mint az egyes válaszolót, cigizés közben látott meg a gyerek. Nálunk csak én szívok el ritkán egy-egy cigit, titokban, férjem egyáltalán nem cigizik és nem is tudja, hogy én néha rágyújtok. Ebéd utáni alvása közben kimentem a teraszra cigizni. Szintén pisilés miatt kelt fel a gyerek, nem talált, kijött a teraszra, meglátott, nagyon nem magyaráztam, hogy mit csinálok, nem is nagyon kérdezte, gyorsan elnyomtam, pisi, újra lefekvés. Hazajött a férjem, a kislány meg persze gyorsan jól beárult, hogy képzeld apu, anyunak füstölt a keze a teraszon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!