Miért nem szereti a gyerekem a zöldborsót?
Remélem nagyobb problémád nincs!
Neked nincs olyan étel amit régen megettél most meg le se tudnál tolni a torkodon? Miért baj h ő nem kéri? Nem hiszem h az egészsége ettől függne. Eltelik fél év azt majd megint szeretni fogja.
Ilyen a világon mindenkinél előfordulhat. A fiam babakorában imádta a céklát, de kétéves kora óta azt mondja rá, hogy gusztustalan. A borsót meg pont ki nem állhatta kisebb korában, most meg nagyon szereti.
Változik az ízlésük, ennyi.
jajj ne is mond az ilyenektől én is falra mászok!
nagyobbik fiam kb 3 éves koráig imádta a paradicsomot,de értsd úgy hogy 2 éves korában végig sétált a veteményesbe és két pofára ette a paradicsomot!
Most 4,5 éves úúúúúúútálja a paradicsomt!Még úgy is ha pl pörköltbe talál egy kis darabot(már nem bírom ennél kissebb kockákra vágni:)már szinte rosszul van attól az icike-picike darabtól is!
én úgy gondolom mint sok minden más ez is életkori sajátosság!!Majd kinövik ezeket a "fóbiákat"
Amúgy a zöldborsót nekem nyersen nagyon szeretik,van mikor kis tálkába teszek ki nekik és játék közben elcsipegetik!
Hááát, például mert nem ízlik neki?
Te sem szeretsz mindent, ő sem, emberből van mint te és nem robot.
"lenyeletni vele"
ügyes vagy, csak így tovább...
Én 25 évig nem ettem töltöttkáposztát, anyám valószínüleg a zártosztályon mázolná a falat emberi fekáliával,ha eddig tipródott volna a dolgon..
Lépj túl rajta,és ne adj neki borsót . Ennyi,van még 5millió féle zöldség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!