Miert akar buta maradni a gyerekem?
Nem akar szot fogadni. Nem akar tanulni 4,5 elmult, de szeptembertol megy iskolaba. Irni, olvasni, szamolni meg kell tanuljon 1 ev alatt, raadasul mas nyelven..
Amit en adok neki feladatok, pl vonalak huzogatasa, hangok, szavak ismetlese stb. Amit tud csak azt akarja gyakorolni, de ujat nagyon-nagyon nehezen. Mindig sirasba torkollik a dolog, mert o kijelenti, hogy inkabb buta marad, de ujat nem tanul. Pedig ha akar tud, gyorsan tanulni kepes, mert az idegen szavakat is parszor elismeteljuk azt megjegyzi. Vagy kapott rollert. Nem jol hasznalja, mondom hogy kene helyesen, de akkor inkabb tolja, mintsem, hogy ugy csinalja. Megorjit...Ez csak nehany pelda a sokbol... Mas ilyen koru gyerek is ilyen?
En peldas tanulo voltam, orultem ha megdicsertek es akartam teljesiteni. En ot nem ertem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!