Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert akar buta maradni a...

Miert akar buta maradni a gyerekem?

Figyelt kérdés

Nem akar szot fogadni. Nem akar tanulni 4,5 elmult, de szeptembertol megy iskolaba. Irni, olvasni, szamolni meg kell tanuljon 1 ev alatt, raadasul mas nyelven..

Amit en adok neki feladatok, pl vonalak huzogatasa, hangok, szavak ismetlese stb. Amit tud csak azt akarja gyakorolni, de ujat nagyon-nagyon nehezen. Mindig sirasba torkollik a dolog, mert o kijelenti, hogy inkabb buta marad, de ujat nem tanul. Pedig ha akar tud, gyorsan tanulni kepes, mert az idegen szavakat is parszor elismeteljuk azt megjegyzi. Vagy kapott rollert. Nem jol hasznalja, mondom hogy kene helyesen, de akkor inkabb tolja, mintsem, hogy ugy csinalja. Megorjit...Ez csak nehany pelda a sokbol... Mas ilyen koru gyerek is ilyen?

En peldas tanulo voltam, orultem ha megdicsertek es akartam teljesiteni. En ot nem ertem..

2014. júl. 31. 17:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk is 4-5 évesen kezdik az "iskolát" de ne stresszelj ezen ennyit, nem olyan lesz mint a rendes általános iskolában. Sokkal sokkal játékosabban tanítanak.

De ha te rágörcsölsz persze, hogy nem akar tanulni.

[link] Itt vannak feladatok, ha tudsz angolul, a lényeg, hogy a gyerek játéknak vegye!!!

És te jó isten, hagyd úgy rollerezni, ahogy akar. Hagy fedezze fel, essen el vele, ne rontsd el ezzel az örömét!!

2014. aug. 1. 10:00
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
szegény gyerek..már most bele vertél egy adag kisebbrendüségi komplexust.. hagyd öt, ez nem a "nem fogad szot" kategoria.. egyszerüen teljesen bekorlátozod, nem tud kibontakozni, mert már is mondod, hogy kéne "jol" csinálnia.
2014. aug. 1. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!