Szemtelenség kezelése 3 évesnél?
Dacos. Ha beállítod a sarokba, ott marad?
Nálunk rosszabb volt a helyzet, én elmagyaráztam, hogy oké, csinálja, de akkor nincs esti mese, nincs közös játék, nincs semmi, csak ha szélen viselkedik. Volt, hogy napi 30x állt a sarokba, és eljőtt, vissza kisértem, hagytam tombolni, nagyon megviselt, de muszáj volt. Türelem, következetesen kell kezelni, de ha látja hogy feladod, még rosszabb lesz. A tesóhoz nem kell hasonlítani, mert 2 gyerek sem egyforma. Kitartás!
Lányom ugyanez..Ő is most kezdte az ovit,előtte sem volt egy könnyű eset,de most már tanult is "hasznos"dolgokat,pl: köpködni,rugdosni,feleselni,stbstb..Oviból persze azt hallgatom,hogy egy földre szállt angyal a gyerek:)
Szóval ha ilyenkor rászólsz,akkor nyugi,mással nem lesz ilyen,csak veled(tudom ez nem túl vigasztaló)
Mi most legújabb módszerként az ölelést vezettük be..Ő általában a dühét nem tudja kezelni,és akkor viselkedik így,pár napja ilyenkor ölelünk és magyarázunk,hogy miért nem szabad...Sokkal hamarabb túl vagyunk egy-egy veszekedésen,mint mikor bünti és fenyegetések voltak(akkor csak hangosabban ordított,haszna nem sok volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!