Fitymaszűkület kezelése?
Kisfiam 4 éves múlt. A fütyijén a bőr még nem jön fel, le van kicsit tapadva. Tegnap voltunk dokinál, aki mondta, hogy mi itthon hiába huzogatjuk, nem fog feljönni, de ő most feltudja húzni, és utána könnyebben tudjuk tornáztatni a drágámnak. Ez tegnap meg is történt, egy kicsit a letapadt hártyát megcsípte, hogy lehessen mozgatni a bőrt le-fel. Azt mondta, hogy naponta 100-szor mozgassuk, kamillázzuk, éjszakára pedig oliva olajjal kenjük be. Inkább kellemetlen a fiamnak, mint fájdalmas, a nagyobb gond az hogy nagyon fél, remeg amikor csináljuk. Az érdekelne, hogy valamilyen krémmel lehet-e kenni (pimafucort)?
Volt valakinek hasonló, rendbe jött rendesen?
Előre is köszi
Dehogy kell egész nap húzogatni!
Egyszer, célszerű fürdéskor hátrahúzni, hogy ne tapadjon vissza. Az első pár napban érdemes kamillás ülőfürdőt csinálni neki.
A kisfiamnak urológián csinálták meg a leválasztást, hozzáérni nem tudtam, pisilni nem mert szegény gyerek, nemhogy még 100-szor húzogattam volna neki. Este hátrahúztuk és ugyan az ő részéről ellenkezéssel, de Neogranormon kenőccsel bekentem neki és az sokat segített, pár nap után már azért határozottan jobb volt a helyzet, plusz ugye kamillás ülőfürdőt csináltam nemi estére.
Ez piszkosul tud fájni, úgyhogy ha nem engedi, akkor elég napi egyszer megcsinálni a procedúrát, nem kell kínozni szegény gyereket, pár nap után rendbe fog jönni és ha minden este hátrahúzod neki fürdés közben egyszer, akkor vissza sem fog tapadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!