Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fitymaszűkület kezelése?

Fitymaszűkület kezelése?

Figyelt kérdés

Kisfiam 4 éves múlt. A fütyijén a bőr még nem jön fel, le van kicsit tapadva. Tegnap voltunk dokinál, aki mondta, hogy mi itthon hiába huzogatjuk, nem fog feljönni, de ő most feltudja húzni, és utána könnyebben tudjuk tornáztatni a drágámnak. Ez tegnap meg is történt, egy kicsit a letapadt hártyát megcsípte, hogy lehessen mozgatni a bőrt le-fel. Azt mondta, hogy naponta 100-szor mozgassuk, kamillázzuk, éjszakára pedig oliva olajjal kenjük be. Inkább kellemetlen a fiamnak, mint fájdalmas, a nagyobb gond az hogy nagyon fél, remeg amikor csináljuk. Az érdekelne, hogy valamilyen krémmel lehet-e kenni (pimafucort)?

Volt valakinek hasonló, rendbe jött rendesen?

Előre is köszi

2014. jún. 12. 10:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Dehogy kell egész nap húzogatni!

Egyszer, célszerű fürdéskor hátrahúzni, hogy ne tapadjon vissza. Az első pár napban érdemes kamillás ülőfürdőt csinálni neki.

A kisfiamnak urológián csinálták meg a leválasztást, hozzáérni nem tudtam, pisilni nem mert szegény gyerek, nemhogy még 100-szor húzogattam volna neki. Este hátrahúztuk és ugyan az ő részéről ellenkezéssel, de Neogranormon kenőccsel bekentem neki és az sokat segített, pár nap után már azért határozottan jobb volt a helyzet, plusz ugye kamillás ülőfürdőt csináltam nemi estére.

Ez piszkosul tud fájni, úgyhogy ha nem engedi, akkor elég napi egyszer megcsinálni a procedúrát, nem kell kínozni szegény gyereket, pár nap után rendbe fog jönni és ha minden este hátrahúzod neki fürdés közben egyszer, akkor vissza sem fog tapadni.

2014. jún. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!