Fitymaszűkület műtét nélküli kezelése megoldható-e? 21/F
Figyelt kérdés
Most lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak. A sex az utolsó hónapokban fájdalommal járt számomra, és most hogy már nem élek rendszeres nemi életet egyre jobban szűkül a fitymám!
Esztétikai okok miatt ( nem szeretném ha körbe lennék metélve) nem mentem még orvoshoz, de aggaszt a dolog. kialakulóban van egy új kapcsolat.
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mit tegyek
2012. márc. 15. 08:40
1/3 anonim válasza:
Ez a mértékétől függ, de nem vagyunk orvosok hogy megmondjuk...
2/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
Még ezen az oldalon találtam, amire te is kiírtad a topikodat. Elég lett volna kicsit körülnézni előtte. Nem hülyeség!
3/3 anonim válasza:
Nekem a papsajt is segített. Melegvizes fürdőbe kell tenni előzőleg beáztatva és segít puhítani a bőrt. Krémet(elocom) én is kaptam emellett. Rendszeres gyakorlással nekem egész jól sikerült megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!