Eleinte nem kell a gyerekek lábára minőségi cipő, vagy miért hozza fel annyi anyuka a kérdéseknél, hogy kínaiban vett cipőt már járó gyerekének?
Anyukám mindig azt mondta, a lábunkra költeni kell, mert az visz minket egész életünkben. Azt gondoltam, amint járni tud a gyerek, akkortól jó minőségű (garantáltan jó minőségű) cipőt kell adni a lábára.
Ez akkor mégsem igaz? Vehetne az ember a kínaiban vagy az Auchanban is cipőt, és ugyanolyan, mintha jó minőséget venne? Nem ront annyit?
5-ös! Van neked gyereked? Csak mert ha van, akkor tudnod kellene, hogy nem egy pár cipő kell neki egy évben, főként azért nem, mert kinövi! :)
A kérdésre válaszolva, igen, fontos, hogy jó legyen a cipő, ami a gyerek lábán van, de ez nem feltétlenül ár függvénye. Vagy ha nem veszel olyan húde nagy márkát, akkor tegyél bele talpbetétet, ami minőségi! Én a kicsimnek mindig figyelem a leértékeléseket és akkor veszek a lábára cipőt. Nagyjából ki tudom számolni, hogy mikorra nő bele. Így lehet Elephanten vagy Nike kiscipőt venni 2-3.000 Ftért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!