Eleinte nem kell a gyerekek lábára minőségi cipő, vagy miért hozza fel annyi anyuka a kérdéseknél, hogy kínaiban vett cipőt már járó gyerekének?
Anyukám mindig azt mondta, a lábunkra költeni kell, mert az visz minket egész életünkben. Azt gondoltam, amint járni tud a gyerek, akkortól jó minőségű (garantáltan jó minőségű) cipőt kell adni a lábára.
Ez akkor mégsem igaz? Vehetne az ember a kínaiban vagy az Auchanban is cipőt, és ugyanolyan, mintha jó minőséget venne? Nem ront annyit?
Köszönöm mindenkinek a választ! Igazából persze az ember tudja, hogy a szakemberek által ajánlott cipőt kell a gyerek lábára adni, ahogyan anyukám is tanította. De: itt nagyon sokszor olvasom, hogy a fenti helyekről vesznek cipőt a gyereknek, és olyan szövegkörnyezetben írják, mintha ez így rendben volna, ezért bizonytalanodtam el, hogy tényleg fontos-e a jó cipő. (Mert pl. ruhából csak Pull&Bearig szoktam elmenni árban, abból nem fontos nekem a minőség.)
Úgy látszik ebből a kérdésből is, hogy megoszlanak a vélemények, hogy kell-e minőségi cipő a gyerek lábára.
"Hála Istennek még nem nagyon találkoztam olyan felnőtt emberrel aki amiatt lett volna mozgássérült mert az anyja használt vagy kínai cipőt adott rá :) túl van ez reagálva kérem,de nem is kicsit."
Hát akkor bemutatkoznék!!! Pontosan emiatt olyan a lábam, amilyen és fáj egy életen át!
Ez olyan dolog, hogy a cigaretta sem okoz mindenkinek tüdőrákot, mégis előidézheti, így eszemben sincs dohányozni vagy a gyerekemet füstös környezetben nevelni. SOHA nem adnám rá más gyerek cipőjét,mert tudom mi lehet belőle és kínai cipőt sem, amik gagyik, nincs normális tartásuk és irtó büdösek.
cipőnél az a lényeg hogy kérges legyen(ujjal ne lehessen benyomni a saroknál fent) valamint hogy tartsa a bokáját, és természetes anya a jó, festékanyag is van sok cipőben, hogy befogja a zoknit, ez nem jó..
ezeknek a kitételeknek, hogy megfelel e a kínais is, nem tudom én még nem vettem cipőt, kicsi a baba még
*és állítólag nem kellene boltozatost venni, ha nincs lúdtalp veszély
(magyarán drága, misőségi cipővel is elcseszheti az ember a gyerek lábát, ha nem figyel sok dologra)
Én megkérdeztem a gyerekorvost, milyet vegyek. Nem azt mondta, hogy drága márkásat, hanem azt, hogy aminek egyenes a talpa, és tartja a gyerek bokáját.
Én Deichmannban vettem Elephantent elsőre. Azóta D.D.Stepet, és az áruk hasonló, de a D.D.Step sokkal jobb minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!