Miért lopkodja és dugdossa el a különféle dolgokat egy 4 éves gyerek?
Szerintem ilyen korszaka minden kisgyereknek van :)
A jelenlétedben dugja a párna alá koszos zoknit, ha kérdezed hol van, mosolyogva mondja, hogy nem tudom... Vagy ebéd előtt "megkóstolja" a csokitortát, még a füle is olyan. Ha kérdezed, a válasz teljesen határozott: nem ettem belőle, nézd nincs semmi a számban.. :)
1-es vagyok. Ez az eldugós korszak normális, de amit írsz, az veszélyes is lehet, ebben igazad van. A kutya gyógyszerét meg is kóstolhatja kíváncsiságból.
Az ehhez hasonló dolgokat esetleg zárható szekrénybe rakhatnátok, vagy olyan magasra, ahová tényleg nem tud felmászni.
Oviban nincs olyan kisgyerek, akinek ehhez hasonló szokása van? Talán tőle tanulta.
Vagy nem is gondolsz rá, de ő azt érezheti, hogy keveset vagy vele (mert pl. sokat dolgozol) és azért vesz el ilyen tárgyakat, mert akkor biztosan rá figyelsz.
Meglepő dolgokat produkálnak sokszor és nehéz az igazi okát kideríteni, hogy miért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!