Anyukák akik dolgoztok és a gyerek ovis. Ti hogy bírjátok?
5 éves a gyerkőc.
Én 3 műszakban dolgozom, felváltva a párommal, gyerek 3. éve ovis (még lesz egy éve).
Ha én délelőttös vagyok, apa viszi reggel (ő délutános), én megyek érte délután. Együtt megyünk boltba, főzök, ő addig rajzol, mesét néz, vagy segít a konyhában.
Ha én vagyok délutános, én viszem reggel, apa megy érte (ő éjszakás). Én oviból hazamenet bevásárolok, délelőtt megfőzök, felmosok, mosok, postát és egyéb ügyeket intézek. Apa du. porszívóz. Utána csak gyerekezik.
Ha én vagyok éjszakás, akkor én viszem és együtt megyünk érte (apa délelőttös). Reggel oviból hazafelé bevásárolok, postát intézek ha kell. Délután apával játszanak, én főzök, takarítok.
Mosogatás pár perc, mert mindig azonnal elmosok mindent, mikor már nem használom, vagy rögtön evés után, így nem gyűlik össze.
Nekem szerencsém van, mert a párom maximálisan kiveszi a részét mindenből, ha kell felmos, mosogat, porszívóz, port töröl (bár elpakolászni jobban szeretek én, mert mindent összekutyul), elindítja a gépet (csak be kell készítenem), kitereget.
Minden vasárnap közösen látogatjuk meg a dédimamát (az én nagymamám), és papit (az én apám).
Anyósékkal lakunk, így a másik részről a nagyszülők mindig "látogatva vannak". :D
Anyám külföldön dolgozik, de ha itthon van, akkor ő jön, esetleg elviszi magával hétvégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!