Anyukák akik dolgoztok és a gyerek ovis. Ti hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
reggel viszem a picit oviba majd futok én is munkába. apuka megy érte délután én 5 re érek haza. vacsit készíitek. általában hideg vacsi van. nincs erőm meleget főzni. és akkor még keén porszívózni, mosogatni, gyerekkel foglalkozni, a gyerek nyűgöz látogassuk meg a nagyit meg a játszóteret. szóval érdekelne más hogyan osztja be az idejét.2014. szept. 11. 17:08
21/23 zabmester válasza:
Nem is értem, miért lenne kötelező hétköznap meleget vacsizni. Ha szabin vagyok, se főzök vacsorára, nálunk meleget ebédre eszünk, meleg vacsora legfeljebb ünnepeken van, vagy ha étteremben vacsorázunk. Szerintem felesleges elvárnod magadtól, hogy munka után este még nekiállj főzni, mert azt KELL. Ugyan már, dehogy kell.
22/23 anonim válasza:
Én is ugyanígy gondolom.Nálunk se volt hétköznap meleg vacsora,sőt anyukámmal mindig szánakozva néztünk azokra a nőkre akiknek még munka után otthon főzni kellett.
23/23 anonim válasza:
Hát a legtöbb anyuka azért a 70-es 80-as években nem volt háztartásbeli.... Ha valaki volt, nem őrá gondoltam. Nyilván úgy könnyű. Amúgy most sincs mosogatógépem. Emberek, fiatalok vagyunk, egészségesek vagyunk, az a dolgunk, hogy dolgozzunk, munkahelyen is meg otthon is, gyereket neveljünk, tegyük a dolgunkat. Megtesszük, amit csak lehet, ez így van rendjén, nem kell ebbe belehalni. Ha nem sajnáljuk magunkat, könnyebben megy a házimunka is, a játék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!