Mennyi idős kortól lehet hónaljban mérni a hőmérsékletet?
Majdnem két és fél éves kislányom szerencsére már rég nem volt beteg. Most viszont hatalmas hisztit csapott amikor a fenekében megmértem a lázát. Sajnos van, tehát hamarosan újra kell majd mérnem. Lehet már hónaljban? Akkor gondolom levonás nélkül, kicsit félek, hogy összetörné...
Viszont betegen a hiszti nem tesz jót, mivel kruppos, az ordítás jobban kihozza, amikor amúgy is beteg...
Nyugodtan mérd hónaljban. És sosem mértem popsiban...
1 éves lányom már gyönyörűen türte, hogy a hóna alá tettem a hőmérőt, egy digitális kb 20 mp, annyit meg főleg kibír.
Hú, az én lányom is cumizik, még erről a cumis hőmérőről nem hallottam, hol lehet kapni?
(Csak a fülben mérőset ismerem, de sokan mondják, hogy az nem mér pontosan, és emellett irtó drága is...
Ma vettem egy digitálisat, ami hónaljban 2 perc, szájban vagy végbélben egy.
Nos a szájában nem bírta a nyelve alatt tartani, így 36,3-at mértünk, miközben "tüzelt" szegény. Popsiban végül sikerült megmérni, de már előtte közölte, hogy nem akarja, így iszonyatos hiszti volt, igaz csak egy percig, és legalább nem kellett félnem, hogy eltörik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!