Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barátommal most költözünk...

Barátommal most költözünk össze. ő már volt házas és van 2 gyereke. hogyan barátkozzak össze velük? Valami programok esetleg?

Figyelt kérdés

2 hónapot nálunk fognak tölteni. még nem ismerem őket. a nagyobbik kislány 14 éves a kisebbik pedig 3.

Meg nem ismerem őket. 1 hónapja váltak csak el a szüliei és úgy alakult hogy 2 hónapot nálunk kell tölteniük.

20/L

2014. szept. 13. 23:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

az előző közös házat az ő két gyere fogja örökölni :)

A mostani ház meg egyenlőre kettőnké és 1 - 2 év múlva ha megsz=uletik a pici elintézzük hogy ezt a házat kizárólag ő örökölje. Az ő két gyerekének ott van az előző ház. Ehez a házhoz ilyen téren nincs közük.

2014. szept. 14. 17:56
 12/18 A kérdező kommentje:
de egyébként nem ez volt a kérdés :) arra föl írtam le hogy azt a választ kaptam hogy ez a gyerekek otthona nem az enyém. így leírtam hogy ez hatalmas tévedés :) ez a kettőnk otthona. nem én vagyok a vendég itt :)
2014. szept. 14. 17:59
 13/18 A kérdező kommentje:
az előző házasságából örököljenek a gyerekek mindent az nemérdekel. ebből a házasságból csak a mi közösünk fog
2014. szept. 14. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:

pedig ilyen nincs, nem tudja kitagadni a gyerekeit csak azért mert elvált.

nem tudom, hogy ennyire vagy buta vagy, hogy ezt hiszed vagy ennyire beetetett. mert ha ezt ő mondta akkor hazudott. ha te hiszed, akkor buta vagy.

de ezzel a hozzáállással tuti nem lesz könnyű, hogy szeressenek a gyerekek

2014. szept. 14. 18:56
 15/18 A kérdező kommentje:
át pedig ilyet meglehet oldani :) főleg ha a későbbiekben a nevemen lesz az egész ház én meg örökösként a gyerekemet jelölom meg :) hidd el hogy meglehet oldani ahogyan én akarom. Mivel hogy már ügyvédtől is kértünk tanácsot. de egyáltalán nem ez volt a kédésem
2014. szept. 14. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:

:DDDD nyilván, egy 40 éves, 2 gyerekes apa egy 20 éves csitrire íratja a saját házát amiért megdolgozott :DDD

ez jó volt... na én többet nem írok, remélem felébredsz és rájössz, hogy bilibe lóg a kezed :)

2014. szept. 14. 21:23
 17/18 A kérdező kommentje:
nyilván mivel a közösen vettük :) de neked ehez semmi közöd
2014. szept. 14. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Miután a hazassagban vagyonkozosseg van, mindegy, higy kinek a néven szerepel a kozos ingatlan, fele fele részben vagytok tulajdonosok. Az előző kapcsolatból származó gyermek örökli a szülője reszet, tehat az ingatlan 1/4 része lesz az ove az apa halála eseten, masik 1/4resz pedig a ti kozos gyereketeke. Amennyiben te is meghalsz, a te gyereked örökli a te részedet, tehat neki lesz 3/4 része, míg a másiknak 1/4.
2014. szept. 15. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!