Nem rég tudtam meg hogy várandós vagyok (5-6. hét) hogyan szexelhetek a barátommal?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten, de ilyen korai fázisú dologról nem írtak.
Lefeküdni egymással gondolom lehet, szerelmeskedni kicsit, de van hogy szeretjük elég durván csinálni. Ezt már így az elején is mellőzzük? Mire figyeljünk? Köszi
2014. szept. 12. 14:47
1/5 anonim válasza:
A durva szexet hanyagoljátok, mert méhszájseb alakulhat ki, meg vérzés, ami nem jó a terhességre nézve. Szexelni lehet, de ne vaduljatok, ennyi az egész.
3/5 anonim válasza:
Szexeljetek nyugodtan,csak ne "durvuljatok" mi is szeretjük úgy,de nem szabad,most jön a meghitt,szeretkezés hónapjai:)
Boldog babavárást..
4/5 anonim válasza:
Nekem a 6. héten szex után volt egy kis barnás folyásom, ami nagy ijedelmet okozott. De csak a felpuhult méhnyálkahártya miatt volt. Viszont izgulhattam miatta, míg el nem jutottam az orvosig. Óvatosan lehet, érezni fogod mi fér bele.
5/5 anonim válasza:
Ha nem akarod hogy baja legyen a babádnak, akkor ne durvuljatok, és szerintem megéri, normálisan együtt lenni innentől. :)
Orvosom mondtam, nyugodtan lehet együtt lenni, mert ha egy vizsgálattól vagy egy szeretkezéstől elmegy a baba az sajnos már eleve életképtelen.
Gratulálok amúgy. :)
Én is 6 hetes vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!