Második picúrral várandós anyukák, Ti éreztetek valamit az első hónapokba?
Két pozitiv teszt után boldogan tudattam a férjemmel, hogy jön a második baba:) Hánytam.. a mellem még mindig fáj, kicsi görcseim vannak és eszméletlen módon fáj a derekam. Most vagyok öt hetes. Holnap megyek orvoshoz. Kicsit aggódok, hogy nem lát majd semmit.. DE akkor is terhes vagyok nem? Az a baj, hogy az első terhességemről inkább a megmozdulás után vannak emlékeim és nekem most olyan furcsa, hogy nem látok, nem érzek semmit. Csak néha görcsök meg a mellfájdalom és hát persze a pisilési inger:D Kérlek írjátok le a ti tapasztalataitokat, lehet megnyugszom:) Köszönöm előre is!:)
ui: tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de szerintem valamilyen módon mindenki aggódik :)
Akkor nektek is hasonló tüneteitek vannak mint nekem. Első válaszoló sajnálom, hogy megkellett szakítani a terhességedet:(
Második , akkor te is 5 hetesen voltál először ezek szerint. Megnyugtat, hogy akkor már látták :) Igen én is így vagyok vele, hogy tudatosulnia kell bennem, olyan rég óta próbálkozunk kis tesóval . Két különböző teszt meg nem tévedhet, hogy pozitiv..:D remélem :D
A teszt nem téved, gratulálok! :) Bár nyilván ilyen picurka embriónál még garancia semmire sincs, de hogy MOST nem vagy egyedül, az tuti. :)))
Bár én lettem volna ilyen tünetszegény a másodikkal! Örülj neki!!! Én a 4. héttől hánytam, mint a lakodalmas kutya, napi 24 órában a "nagy" mellett...
Én ma vagyok 4 hét + 3 napos, eddig nem sok mindent éreztem. Ma voltam nőgyógyásznál 3 mm-es petezsákot látott, méhen belül. Nem a pozitív tesztek miatt mentem, már 2 hónapja kaptam időpontot rákszűrésre, nem akartam visszamondani.
Kitartást mindenkinek, és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!