Barátommal most költözünk össze. ő már volt házas és van 2 gyereke. hogyan barátkozzak össze velük? Valami programok esetleg?
2 hónapot nálunk fognak tölteni. még nem ismerem őket. a nagyobbik kislány 14 éves a kisebbik pedig 3.
Meg nem ismerem őket. 1 hónapja váltak csak el a szüliei és úgy alakult hogy 2 hónapot nálunk kell tölteniük.
20/L
3évessel nyilván nem lesz gond,még kicsi, hogy értse és apának a feladata ellátni, te csak legyél kedves vele.
14 éves necces lesz :) és tök jogosan fog ellened hőbörögni ha nincs jó kedve. ezt csak úgy tudod kezelni, ha meg se próbálsz anyáskodni felette! ezzel teljesen eltaszítanád.
még annyit és ne vedd támadásnak. azt írod, hogy most fogtok összeköltözni és 2 hónapot nálatok töltenek a lányok. hát ezt így előttük ne add elő, mert az ő szemszögükből ők otthon lesznek és te költözöl oda...
a régi lakásukban maradt az anyuka a két gyerekkel. Párom vett egy másik lakást kettőnknek. szóval ez a közös othonunk lenyegében :) most költözünk együtt.
De természetesen szeretném ha mind két gyerek otthon érezné magát. szobát be is rendeztünk nekik. Vettem mesés ágyneműt a kicsinek meg ezt azt ( nem megvenni akarom a szeretetét csak picit othonossá akartam varázsolni). A 14 éves lázad hogy a szülők elváltak és az se plusz pont hogy 20 évvel fiatalabb vagyok az apjuknál.
ha a párod vette akkor az a gyerekek otthona.
bármi történik, az majd egyszer az övéké lesz, neked meg soha semmi közöd nem lesz hozzá azon kívül, hogy otthon érezheted magad.
szóval a hozzáállásodon picit változtass :)
fele a palié, akinek van 2 gyereke, de úgy csinálta meg a papírokat, hogy csak a majdani veled közös gyereke örökölje a lakást?
egyrészt ilyen nincs :D másrészt, ha ezt komolyan gondolja, akkor inkább még a közös gyerek előtt menekülj ettől a roppant korrekt apukától :D
most vagy téged vesz palira, ami esélyesebb, tekintve a 20 év korkülönbséget vagy komplett bolond ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!