Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek megfelelő vacsora...

Szerintetek megfelelő vacsora 2,5 éves gyereknek a rendelt pizza?

Figyelt kérdés

2014. szept. 8. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Azt bírom, hogy ha azt írná, hogy tepsiben sütött sonkás-kukoricás-gombás tészta paradicsomszósszal és sajttal, akkor mindenki odáig meg vissza lenne, hogy meleg kaja és persze hogy jó.

De ha pizza, akkor egyből egészségtelen, tápanyagszegény, méreg, stb.

2014. szept. 8. 23:41
 12/16 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Dolgoztam Olaszorszàgban. Nem vettem észre, h az ottani nőknek nagyobb lenne a fenekük, mint nekünk... pl tésztànàl azt tanítottàk nekem, hogyha nincs rá szósz, csak pl fokhagymás olivaolajba van forgatva akkor 10dkg/fő, ha van szósz akkor 8 dkg/fő. A mértékletesség a lényeg ès a minőségi alapanyag!
2014. szept. 9. 06:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem minden nap kap azt, akkor miért ne? Én is rendszeresen sütök szombatonként ebédre (1-2 havonta), vagy néha mini változatban vacsorára. Sonkával, gombával, mozzarella sajttal, articsókával vagy tonhallal-olívával.

Ha sem a pizza, sem a szendvics, sem a tejbegríz nem jó vacsorára, akkor mi? (Főtt ételt esznek ebédre.)

2014. szept. 9. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
Pont azt akartam írni, amit előttem páran, hogy nem értem, miért tartják sokan szemét kajának a pizzát. Lásd vmelyik válaszoló: "semmilyen értékes tápanyagot nem tartalmaz". Meg lehet pakolni szinte bármivel: zöldség, húsfélék, tengeri herkentyűk stb. A 4-es válaszoló nagyon jól leírta.
2014. szept. 9. 09:41
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
"szükséges", bocs. Idézni csak pontosan :))
2014. szept. 9. 09:41
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Almalmanként bőven megfelel. Nem rosszabb például a tesco májkrémmel megkent kenyérnél, meg egy rakás más vacsoránál, ami mindennapos a családokban, főleg ha zöldség is van a pizzán. Mondjuk mi nem szoktunk pizzát rendelni, de alkalmanként ha rendel valaki, nem látok benne kivetnivalót.
2014. szept. 10. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!