Szerintetek megfelelő vacsora 2,5 éves gyereknek a rendelt pizza?
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 20:06
1/16 anonim válasza:
senki számára sem megfelelő vacsora, de attól még évente 3-szor nem fog ártani. És olyan kevés gonddal jár! :)
2/16 anonim válasza:
Egyértelműen nem, hiszen semmilyen szükséges tápanyagot nem tartalmaz. Ha nem csináltok belőle rendszert, nem lesz semmi gond.
3/16 anonim válasza:
Rendszeresen nem, de ha néha-néha rendeltek, és azt kapja, nem lesz baja. A hangsúly itt is a mértékletességen van.
4/16 anonim válasza:
Jaj nem kell túlbonyolítani,persze,hogy jó vacsora van benne szénhidrát ami kell a gyerekek egészséges fejlődéséhez,van rajta paradicsomszósz ami zöldség,és nagyon egészséges,van rajta tejtermék a sajt ami szintén egészséges,esetleg fehérje ez mondjuk a sonka. Telesen jó étel,persze ebédre jobb vacsorára megfelelőbb bármilyen könnyedebb étel, de alkalmakkor simán belefér a pizza.Aki szerint nem megfelelő valószínűleg zabkorpán és füvön él :P
5/16 anonim válasza:
Ha az alternatíva amúgy a szendvics/tejbegríz, akkor teljesen jó. Szénhidrátszegény vagy gluténmentes diétában nem jó.
6/16 anonim válasza:
nem tudom miért ördögtől való a pizza. sima tészta, telepakolva minden jóval.
ha azt nézed, egy szelet kenyér is ugyanolyan tészta, rá egy szelet sonka, paradicsom, kis sajt, pont ott vagy mint egy szelet pizzánál... :)
én itthon sütöm, az se nagy cucc, 10 perc alatt megvan a tészta, imádják a fiúk, havi 1x biztos van, ráadásul még ebédre is marad :)
7/16 piroska és a farkas válasza:
Szerintem pizzafüggő. Ha egy csìpòs donpiedónét rendeltek plussz szalonna feltéttel, akkor nem. Ha viszont egy vékonytésztàs sonkàst tele zöldségekkel, azt még ebédre is simàn. Kérdező, Te a szülő vagy?
8/16 anonim válasza:
Tészta husival,sajttal,zöldségekkel,mi ezzel a baj?
Szerintem egyáltalán nem is egészségtelen,ha jó helyről rendeli az ember ahol minőségi alapanyagokkal dolgoznak.
Mi is rendelünk vagy havi 2 alkalommal ebédre,szeretjük.
9/16 piroska és a farkas válasza:
Ès tudtommal az olaszok sem haltak még ki...
10/16 anonim válasza:
Csak a segguk no meg 30 eves korukra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!