Szerintetek sok ez a vacsora egy 15 hónaposnak?
Ma nálunk vacsiztak a barátnöm és a férje. Sushit ettünk,ebböl persze a lányunk nem ehetett. Neki föztem 2 db virslit. Meg is ette mindet,ivott hozzá 1,5 dl narancslevet,és megevett még egy doboz krémtúrót.
A barátnöm megjegyezte,hogy nagyon sokat evett,nem lesz baja?!
Máskor is ennyit eszik,jô étvágya van. Amugy nem kövér.
83 cm és 11 kg
A ti gyermeketek milyen mennyiséget eszik meg vacsorára?
mi ennyire mondjuk, hogy már megint nem evett a gyerek, csak azt a nyomorult virslit.. ezért már ugy adjuk neki, hogy hagymára dobjuk rá a virslit és paradicsomszoszt adunk hozzá, majd krumplipürével összekeverjük..ezután eszik még valami desszertet..vizet iszik és kész...és tapsolunk, hogy valamit evett
egyébként ö most 2,5 éves 12kg és 97 cm, vékonyka..
Áh, szerintem nem gáz, tök normális. Az enyém is ekkora volt tizenöt hónaposan, és ennyit evett vacsorára.
Most elmúlt másfél éves, kicsit megcsappant az étvágya, főleg estére, meg reggelre, de van, hogy éjjel meg sír, hogy éhes:-(.
Én mindig úgy vagyok vele, hogy ha kéri a kaját, had egye, ők még tudják ,hogy mire van szükségük.
Lányomra is mondják, hogy milyen husi, milyen erős, milyen nagy, főképp akiknek nagyon vékony a gyermekük. Én erről nem tehetek, nem tömjük édességgel, sőt, én pont amiatt, hogy tényleg nem egy cinege alkat, a reggeli, tízórai, ebéd, uzsi vacsin kívül nem is adok neki egyáltalán semmit enni, tehát így nincs nasi sem.
Sőt, a tízórai és uzsi csak gyümölcs, vagy joghurt, de csak egy valami és kész. Viszont nem beteges, soha nem volt komoly beteg, oltások után pl. nincs sosem baja, szóval szerintem ez jó is, hogy nem olyan csenevész. Persze se erről, se arról nem tehet az ember, én meg a férjem meg tök vékonyak vagyunk:-)
Hmmm......akkor nem tudom.
Bár nincs két egyforma gyerek,ahogy felnött sem. :)
Neki ennyi kellett az biztos,mert mikor megevett egyet,akkor mondta hogy kell nyam nyam,szoval kért még. :D
4,5 éves fiam eszik ennyit kb.
18 kiló 110 centi
és nem rossz evő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!