Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek sok ez a vacsora...

Szerintetek sok ez a vacsora egy 15 hónaposnak?

Figyelt kérdés

Ma nálunk vacsiztak a barátnöm és a férje. Sushit ettünk,ebböl persze a lányunk nem ehetett. Neki föztem 2 db virslit. Meg is ette mindet,ivott hozzá 1,5 dl narancslevet,és megevett még egy doboz krémtúrót.

A barátnöm megjegyezte,hogy nagyon sokat evett,nem lesz baja?!

Máskor is ennyit eszik,jô étvágya van. Amugy nem kövér.

83 cm és 11 kg

A ti gyermeketek milyen mennyiséget eszik meg vacsorára?

2014. ápr. 3. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Kislányom van hogy az ebédre készült főtt ételt eszi vacsorara, van hogy hideget kap. Tegnap pl fel virslit evett meg, pár falat kenyérrel és ivott rá innivalot. Ma pl a kis babatanyerjabol soskat, a felét ette meg annak a kis tányérnak. Ő eddig nagyon jó evő volt, mostanában megcsappant az eveszet, minden más fontosabb nála :) 15 hos egyébként. 80 cm és 12 kg. :)
2014. ápr. 3. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:

mi ennyire mondjuk, hogy már megint nem evett a gyerek, csak azt a nyomorult virslit.. ezért már ugy adjuk neki, hogy hagymára dobjuk rá a virslit és paradicsomszoszt adunk hozzá, majd krumplipürével összekeverjük..ezután eszik még valami desszertet..vizet iszik és kész...és tapsolunk, hogy valamit evett

egyébként ö most 2,5 éves 12kg és 97 cm, vékonyka..

2014. ápr. 3. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szerintem ha ez esik neki jól akkor hagyd enni annyit, amennyit ker és igényel :)
2014. ápr. 3. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Mármint első voltam. A 3. Válaszoló is én voltam :)
2014. ápr. 3. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Áh, szerintem nem gáz, tök normális. Az enyém is ekkora volt tizenöt hónaposan, és ennyit evett vacsorára.

Most elmúlt másfél éves, kicsit megcsappant az étvágya, főleg estére, meg reggelre, de van, hogy éjjel meg sír, hogy éhes:-(.

Én mindig úgy vagyok vele, hogy ha kéri a kaját, had egye, ők még tudják ,hogy mire van szükségük.

Lányomra is mondják, hogy milyen husi, milyen erős, milyen nagy, főképp akiknek nagyon vékony a gyermekük. Én erről nem tehetek, nem tömjük édességgel, sőt, én pont amiatt, hogy tényleg nem egy cinege alkat, a reggeli, tízórai, ebéd, uzsi vacsin kívül nem is adok neki egyáltalán semmit enni, tehát így nincs nasi sem.

Sőt, a tízórai és uzsi csak gyümölcs, vagy joghurt, de csak egy valami és kész. Viszont nem beteges, soha nem volt komoly beteg, oltások után pl. nincs sosem baja, szóval szerintem ez jó is, hogy nem olyan csenevész. Persze se erről, se arról nem tehet az ember, én meg a férjem meg tök vékonyak vagyunk:-)

2014. ápr. 3. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam 22 hónapos. Ő egy, maximum másfél virslit eszik meg fél szelet kenyérrel, pár korty tejjel (nem egy nagy ivó) és nem eszik utána édességet. Egyébként az étvágyával semmi baj nincs, de ennyit nem eszik, 15 hónaposan meg még csak pár falat kenyeret vacsorázott. Ennek ellenére ő 15,5 kg, mondjuk 93 cm-el párosítva. Nem durván sok az sem, amit a lányod eszik, de ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy mennyivel többet esznek más gyerekek, mint a fiam és mégis kisebbek. Biztosan genetika. Bocsánat ez egy kis kitérő volt, csak a kérdésed kapcsán is ez jutott eszembe.
2014. ápr. 4. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:
A kétéves lányom egész nap eszik ennyit összesen. És ő sem sovány.
2014. ápr. 4. 08:46
 8/9 A kérdező kommentje:

Hmmm......akkor nem tudom.

Bár nincs két egyforma gyerek,ahogy felnött sem. :)

Neki ennyi kellett az biztos,mert mikor megevett egyet,akkor mondta hogy kell nyam nyam,szoval kért még. :D

2014. ápr. 4. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:

4,5 éves fiam eszik ennyit kb.

18 kiló 110 centi

és nem rossz evő

2014. ápr. 4. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!