Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 évessel 250 km, Tropicarium,...

1 évessel 250 km, Tropicarium, diplomaosztó, vacsora. Kb 9-10-re érnénk hazaeste. Vinnétek a kicsit?

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha van kire bízni, akkor én nem vinném.
2014. febr. 26. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1. gyereknél még aktív voltam, bevállaltam mindent, vittem....

a 3. gyereknél már eszembe sincs szívatni sem őt, sem magunkat.

válaszom: dehogy vinném, ha megtehetném, hogy valakire hagyjam és nem szopik.

2014. febr. 26. 22:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Hááát... Volna kire hagyni éppen. És cicizik. Avval is alszik.Nappal elalszik anyósommal, de este még nem próbáltuk.
2014. febr. 26. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Biztos, hogy nem vinnék egy ekkora gyereket diplomaosztóra meg vacsorára. A gyereknek sem jó és a többi vendégnek is kellemetlen lenne.
2014. febr. 26. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

szerintem a úton már nyűgös lenne, a tropicariumban teljesen kifáradna és onnantól egy nagy hiszti lenne a gyerek. amivel elrontanátok a diplomaosztót és a vacsorát. nyilván mások nem egy nyűgös, fáradt gyerekre kíváncsiak egy ilyen eseményen. aztán hazaúton tuti elaludna, aztán éjjel raplizna nektek :D

én se kínoznám ezzel a tömör és számára unalmas, ám de annál fárasztóbb programokkal.

ha nem tud elaludni cici nélkül akkor meg majd ébren marad 9-ig, azért ettől nem fog összedőlni a világ...

2014. febr. 26. 23:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem,de én túlzottan is ragaszkodom a napirendhez,néha az sem jó.Függ a babától,mennyire rugalmas,hogy bírja a változást,autóutat,stb.
2014. febr. 27. 01:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Én vinném, az enyém, de ő pörgős teljesen jól bírja..

este 9 előtt nem is tudom lefektetni, és autóban sem alszik jó ideje, nézelődik játszik...

Szerintem gyerektől függ..

2014. febr. 27. 06:13
 8/12 anonim ***** válasza:
nem viném ha elvan anyosal .
2014. febr. 27. 08:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémmel kábé hülyét kaptunk volna egyéves korában egy ilyen napon, amikor folyton viselkedni kell, nyugton kell lenni, neki még nagyobb korában is kihívás lett volna. Más gyerek nem tudom, hogy van vele, szerintem elég necces.
2014. febr. 27. 09:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a Tropicariumhoz nagyon kicsi,még egy 3-4 éves is,a többi simán beleférne.
2014. febr. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!