Leírnátok 5 év körüli gyereketek heti étrendjét? Reggeli ebéd vacsora? Kicsit tanácstalan lettem,5éves korára válógatósabb lett mint valaha. és ötleteket szeretnék
ovis egyébként, így általában bent eszik.
reggeli kenyér+ feltét, 10órai gyümölcs, ebéd főzelék, leves, uzsonna kenyér, itthon valami gyorsabb főtt étel a vacsi, pl. tészták, levesek, sült husi körettel.
hétvégén ebéd és vacsi ugyanaz, valami főtt kaja, reggeli tojásos szokott lenni vagy gabonapehely, uzsi és 10órai külön nincs, ha megéhezik elvesz egy gyümölcsöt vagy kinder pinguit, joghurtot a hűtőből :)
pizza nálunk is csúszik, mondjuk elég gyakran is van.
ha összejönnek a maradékok, akkor pizzával "számolom" fel :)
(fél kg liszt, 1cs élesztőpor, 2,5dl víz-fél órát kell pihentetni és 2 nagy tepsivel lesz belőle), de enyém nagy leveses, húsleves, borsóleves, zöldségleves, grízgaluskaleves, petrezselyemleves, amiket hétköznap szoktam csinálni, ezek nagyon csúsznak neki :) ja, meg a krémlevesek, pirított zsemlekockával, sajttal.
de szerintem nem baj ha édeset reggelizik hétvégén, hétköznap gondolom a tiéd is az oviban eszik, ott meg elég sivár a kaja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!