Elfelejti valaha?
A 2,5 éves kislányomat egy hétre anyósnál hagytuk.
Utána azt vettem észre, hogyha rajtakapom, hogy rosszalkodik, rögtön fogja a fenekét és zokogni kezd.
Gyanút fogtam, felhívtam anyóst. Állítása szerint egyszer-kétszer odasuhintott. (De én nem hiszem azt hogy egy-két alkalom így beívódik nála)
Nem anyósommal kapcsolatban vetem fel a témát, már le van rendezve.
A kislányom folyton megijed azóta, ha hangosabban rászólok, folyton attól fél, hogy odacsapok neki. Soha nem ütöttem meg.
Rettenetes látni, hogy megijed olyankor.
(félreértés ne essék, nem ordibálok)
Szegény :(
Hát az biztos, hogy a mamával megromlott a kapcsolata. Arra tutti rá fog jönni hogy tőletek nem kell félni, ti nem bántjátok. Beszélges vele, mond el, hogy anya nagyon szeret és soha nem fog megütni... Azt nem tudom, hogy el fogja-e felejteni, mert pl én 2-3 éves koromtól elég sok mindenre emlékszek. Hagy neki egy kis időt, hogy megnyugodhasson. Hány napja van otthon a kislányod?
Két hete.
Ez volt életem legrosszabb döntése. :.(
most is bőgök rajta.
Második vagyok
Ha két hete volt ott és még mindig így fél, akkor tényleg nem csak 1 kis popsira csapás volt. Hogy lehet ilyen egy " nagymama " megveri az unokáját?! Szegény kislány :( most még egy pár hétig, amég megnyugszikegy kicsit, figyelj rá oda, hogy ne nagyon emeljétek fel a hangotokat. De azért fegyelmezzétek úgy ahogy eddig is csináltáttok. Mondogassátok neki, hogy szeretitek. Ezeknél szerintem többet nemigen tehetek. És ezek után is viszitek a nagymamához láttogatóba vagy vártok pár hezet/honapot?
Ez azért nagyon dúrva:(:(:(
Nem is tudom mit csinálnék anyukámmal, anyóssal ha megvernék a lányomat!!! Rettentő mérges lettem most, mert ezt kislányt biztos nem csak egyszer "suhintották" meg:(:(
Remélem el fogja felejteni minél hamarabb, neked kitartást és sok türelmet hozzá, szeretgessétek nagyon, és mondjátok el neki,hogy ti nem fogjátok bántani.
Egyébként ő mond valamit,hogy miért kapott esetleg ki, vagy mi votl a baj???
Hogy van a kislányod? Javult a helyzet?
Kiderült azóta,miért kapott ki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!