3 éves fiú,1 éves kislány. Milyen a viszony nálatok? Lesz köztük valaha is jó testvérkapcsolat?
kb 1 év mulva amikor már mindketten okosabbak és értelmesebbek lesznek,olyanok lesznek mint az ikrek :)mert addigra tudnak majd kommunikálni,addigra értik meg egymást és addigra tudnak együtt játszani
5 éves,3 éves és 1 hónapos anyukája
Nekem is bátyáim vannak (3 és 6 évvel idosebbek). En voltam a legkisebb. A kozépso tesommal nagyon joban voltam. Mindenhova ketten jártunk (igaz, anyám kotelezte, hogy csak akkor mehet, ha engem is visz -14 korul lehettem, aminek akkor nem orult), de ennek koszonhetoen nagyon jo kapcsolat alakult ki kozottunk.
26N
Szia!
Az első 2 sorig magunkra ismertem (3 éves múlt a fiam nyár elején, a lányom pedig 1 éves múlt a nyár végén). Társaságben nincs a középpontban a nagy, a kicsi viszont kis színésznő. Igaz, mi még oviba sem járunk ilyen-olyan okoból.
Most picit áradozom, mert imádják egymást (mások megjegyezték, hogy ilyet is ritkán látnak, sőt, én is a ti példátokat látom mindenhol, hogy a nagyot nem érdekli a kicsi). Szerintem ez valahol érthető, hiszen még nem nőtt fel hozzá játszópartnerként vagy féltékeny rá. Na nálunk ilyen nem nagyon van, mert odáig vannak egymásért. A fiam állandóan puszilgatja, mosolyog rá, hívja játszani és akicsi is simogatja a fejét, stb.. Reggel első dolguk egymáshoz rohanni. Na persze vannak irigykedős, lökdösődős pillanatok, de nem vészes, meg nem gyakori. Fel a fejjel, biztos lesz jobb! Mi ritka kivételek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!