2,5 éves kisfiam rettenetesen hisztis, mit tanácsoltok, hogy lépjünk túl ezen az időszakon? Vége lessz ennek valaha?
Ha hisztizik, hagyd ott. Ha nincs közönség, nem éri meg hisztizni, Azért figyeld messziről, nehogy bajba keveredjen. Nekünk bevált. Abba maradt a hiszti, de mihelyt a nagyi megsajnálta, és oda ment a közelébe újra rákezdett.
A nagyi ilyenkor el van irányítva mellőle.
Egyrészt ugye sose érje el a hisztivel a célját. Ha egyszer is engedsz neki, máris felülkerekedik,és a hiszti lesz az egyetlen eszköze.
A másik a nálunk bevált, lehet hogy drasztikusan hangzik,de én bizony a második hisztinél leöntöttem egy pohár hideg vízzel. Rettenetesen meglepődött, szinte tényleg elakadt a lélegzete. De utána ha csak mondtam neki, hogy hozom s vizet,már az is elég volt. Így hamar le is szokott róla, tulajdonképpen még mielőtt rászokott volna.
Nálunk most jött be, ha hisztizik közlöm a kicsivel, hogy ritkaronda ha hisztizik, és látványosan megijedek.
A múltkor nem tudtam eldönteni, hogy fuldoklik vagy röhög, el is felejtette, miért hisztizett, annyira tetszett neki, hogy megijedtem.
Azóta nincs fejfájásom a hiszti miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!