Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem jó neki az oviban? Meg...

Nem jó neki az oviban? Meg fog ez valaha változni?

Figyelt kérdés

A mindjárt 4 éves gyerekem, 4 hónapja jár oviba, de sajnos senkivel, semmivel azóta sem játszik.

Minden reggel elkeseredik mikor jön az elválás, állitolag csak 5-10 percet tart, a sirás.

Azt mondja az ovonő, mindig melette áll, és azt mondja ő nem szeretne játszani.

Délbe mosolyogva jön ki, és bárki kérdezzi, hogy szeretie az oviban, azt mondja igen.

Nem értem, miért nem tud feloldodni, és miért idegenkedik.

Pedig van egy gyerek, az unokatestvére akivel ovi előtt elég sokat játszotak, az egy ével kisebb, még vele sem játszik.

Már nagyon kezdek aggodni, hogy mi lesz ebből a dologból.

2013. nov. 25. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Néhány gyerkőcnél ez akkor van, ha nem történt beszoktatás, vagy nem megfelelően. Kérj 1-2 napot, amikor bemehetsz az oviba. legyél ott, ülj a sarokba és csak figyelj, ne vegyél részt semmiben, ne avatkozz semmibe. Sok mindent megtudhatsz így a történésekről, a gyerekedről.
2013. nov. 25. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én 4 évesen sírva megy be, pedig o mar középsos. Viszont allandoan beteg.,szeptemberben nem volt semmi gond, azota par napot megy, 2-3 hetet Itthon van, es amikor megy csak sir es sir. Volt olyan h 3 napig a dadus ölében ült, es csak sirt. Nem tudom, h mi lenne a jo megoldas. Ha ma hazajön, Megpróbálok vele sokat babozni,hatha ki tudom belőle huzni, h mi a baj....
2013. nov. 25. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Koszi első, erre nem is gondoltam. Nalunk nincs beszoktatas.... 😞😞😞😞
2013. nov. 25. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Majd megbarátkozik, ne aggódj.Főleg így ne hogy azt írod hogy jókedvűen jön ki, és azt mondja hogy szeret oviba járni.

Az én fiam is tavaly minden reggel sírva ment be, volt hogy mire átsétáltam az ablakhoz bekukucskálni már nem sírt.

Ha olyan időben mentem a buszhoz amikor tudtam hogy az udvaron vannak, előbb mentem hogy meglessem.Mindig csak egyedül láttam.Sajnáltam őt, de ezek ellenére mindig boldogan jött haza, örömmel mesélte hogy csúszdázott, rajzoltak.Januártól lett egy kis barátja, tavaly még csak vele játszott.Idén kezdett el úgy mindenkivel, bár most is gyakran az óvónővel látom amikor megyek érte.

2013. nov. 25. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk az segített, hogy az apukája viszi reggel az oviba. Azóta nincs reggel sírás, több gyerekkel is játszik és már alszik is délben (amíg én vittem addig nem aludt, nem vette á a pizsamát, nem mosott fogat).
2013. nov. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!