Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fog változni a véleményem valaha?

Fog változni a véleményem valaha?

Figyelt kérdés
van egy 1 éves kislányunk.annyira örülök neki,hogy már ekkora.valahogy nem vágyom másik babára,sőt a hideg ráz a gondolattól:(nagyon akartam az elsőt ,imádom,és én úgy érzem,csak ő elég nekünk.neki szeretnék megadni mindent.nem élünk rosszul,saját házunk van,megvan mindenünk.De!a párom szeretne másikat is.ma reggel mondtam neki,hogy én nem mert egymagam vagyok a lányunkra is erre azt kapom,hogy milyen ember vagyok ,hogy egy gyerekkel sem bírok.Nem tudom mit csináljak.Ötletetek van?
2013. aug. 23. 08:21
 1/10 A kérdező kommentje:
régebben a máikra is vágytam,de már nem akarok megint éjszakázni,állandó sírást hallgatni...stb:(rossz ember lennék emiatt?dolgozni akarok megint,közösségbe lenni.......
2013. aug. 23. 08:23
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki hány gyereket vállal és miért annyit.

ha te úgy gondolod, hogy te ennyit bírsz, akkor az úgy van jól.

nem vagyunk egyformák. van, aki bír öttel is, van aki eggyel is nehezen. ha a párod szeretné, akkor meg kell vele beszélni, hogy neked milyen aggályaid vannak és ez ellen mit lehetne tenni. nyilván ő örülne neki, ha csak a "jó" dolgokat látja belőle. üljetek le, mondd el neki, hogy te mit érzel és milyen segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy máshogy legyen.

2013. aug. 23. 08:45
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Ugyanigy gondoltam...

Hatalmas orditasok voltak hogy parom nyustol hogy akar en meg a gondolatot is utaltam... Januarban nagy nehezen belementem, es februarban terhes is lettem... Majusban meg elveszitettuk! A szivem szakadt bele :(

Azota bennem akkorat valtozott minden hogy 3 gyereket akarok meg az tuti! Egy talan mar keszuloben van...

2013. aug. 23. 08:45
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Es az en fiam mar lassan 4 eves... Nekunk ennyi ido volt a harc a masodik babaert...
2013. aug. 23. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem ne utasítsd el a férjed kérését kategórikusan, de ne is kamuzz neki, hanem mond el hogy szeretnél pár évig dolgozni és utána meglátjátok! - lehet egyébként neked is változik 1-2 év múlva az érzelmi hozzáállásod... és megint babázni akarsz majd :) nekem is kellett 3 év hogy még egyet szerettem volna. Ma ketten vannak ...de és tény hogy eléggé kifáradtunk az éjszakázásoktól... de annyira jó viszont mikor a fiam odamegy a húgához és ölelgeti - puszilgatja! egyébként Ő már leadta a következő rendelést: :) - anya, legyen még egy babánk, de lehetőleg fiú legyen :)

szóval szerintem hagyj időt magadnak kicsit élvezni ahogy kinyílik a kislányod, és talán majd jön a még egyet akarok érzés :)

2013. aug. 23. 08:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 14,5 hónapos, ugyanúgy vagyok vele, mint Te. Nem akarok 2. babát (mondjuk én soha nem is akartam). Szerencsére az én férjem megérti ezt, így nálunk nincs veszekedés ezen. Nem kell mindenkinek 2-3 gyereket szülni.
2013. aug. 23. 08:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam elmondani többször is már neki,de hajthatatlan.2-3 éven belül szeretne.Nagyon bízom benne,hogy én is fogok akarni majd.Amikor terhes lettem a lányommal eldöntöttem ,hogy nekem minimum 3 kell.Aztán ahogy telt az idő ő egyre "önállóbb" lett,csak azt érzem,hogy mégegyszer nem csinálom végigA húgom most szült egy hónapja.Imádom a picijét babusgatni ,felvenni mert olyan édes,de nem érzem,hogy végigjárnám ezt az utat újra.
2013. aug. 23. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:

"egymagam vagyok a lányunkra" - szerintem ez elfogadható indok. Még csak 1 éves, később meg egy kicsit nehezebb lesz, mert jön a dackorszak.

"egy gyerekkel sem bírok" - aki nincs egész nap egy ennyi idős kisgyerekkel, nem tudja, hogy néha milyen nehéz lehet vele.

Nekünk is 1 fiunk van, aki 2 éves és általában jó kisfiú, de nem tudnék mellette még egy babát ellátni/nevelni. Nagyon figyelemigényes, szeret velem játszani, szereti, ha szórakoztatom. Mikor már idősebb lesz, akkor lehet, hogy elkezdünk dolgozni a másodikon.

Szerintem várj még! Lehet, hogy az idő múlásával majd könnyebb lesz és fog változni a véleményed.

2013. aug. 23. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia. Első lányom után azt mondtam, SOHA többet gyerek!!! 5 lányom lett... :D. Szerintem fog változni a véleményed az idő során...
2013. aug. 23. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne,ha a férjed menne gyes-re és maradna otthon a picivel/picikkel?
2013. aug. 23. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!