Van itt olyan aki megszakítással védekezett valaha?
Figyelt kérdés
Hosszabb időszakon át (tehát pár hónap, nem egy-egy alkalomra gondolok).
Konkrét tapasztalat érdekel, nem hallomás. Működött, vagy teherbe estél?
2013. jún. 21. 17:36
1/24 anonim válasza:
Évek óta így védekezünk, sose estem teherbe eddig.
2/24 anonim válasza:
mi is gyakran védekeztünk így, kb. 2 év. nem estem teherbe, de ez ugye oroszrulett, mindenki tudja.
3/24 anonim válasza:
mi 5 éven keresztül így "védekeztünk" aztán babát szerettünk volna és sikerült :) de persze azért mertük így csinálni mert nem lett volna gond ha be is csúszik :)
4/24 anonim válasza:
Nekem egy évig volt még a húszas éveim elején. Egyszer késett 4 napot - korábban mindig napra pontosan jött meg. Nem derült ki, hogy terhesség volt-e, de én intő jelnek vettem és utána másképp védekeztünk.
6/24 anonim válasza:
2 évig használtuk ezt a módszert, igaz az elején a kritikus napokon nem (mindig megéreztem a peteérést), utána már erre sem figyeltünk. Nem lettem terhes, de minden hónapot végig stresszeltem, így jobbnak láttam gyógyszert íratni.
7/24 anonim válasza:
Ez konkrét tapasztalat, nem hallomás.
Ami itt megy, néhány nő (max. 10) válaszol és te alapozol rá. Ezt pedig felmérések támasztják alá. 100 nőből kb. 35 egy éven belül teherbe esik.
8/24 gabszem válasza:
kb 10 éve alkalmazzuk. teherbe akkor estem mikor tényleg próbálkoztunk a babával, 4 hónap kellett hogy sikerüljön
9/24 anonim válasza:
4 éve így szexelünk, nem lettem terhes. nem figyelek arra, hogy mikor csináljuk, persze ha becsúszna se lenne probléma.
10/24 anonim válasza:
Mi a párommal 6 évig ,,védekeztünk" megszakítással,aztán terhes lettem,azóta van egy gyönyörű szép 15 hónapos lányom!! Szerintem peteéréskor nem figyelhettünk oda! Igen ez olyan,mint az orosz rulett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!