Van itt olyan aki megszakítással védekezett valaha?
Hosszabb időszakon át (tehát pár hónap, nem egy-egy alkalomra gondolok).
Konkrét tapasztalat érdekel, nem hallomás. Működött, vagy teherbe estél?
köszönöm a válaszokat, én mindet hasznosra értékeltem...
valahogy ez egy olyan téma, amiről az ember nem szívesen vallja be az igazat szemtől szembe, mert tudja hogy ferde szemmel néznének rá miatta (lásd: az összes választ lepontozták, sajnálom)
nyilván nem azért tettem fel a kérdést, hogy erre bármit alapozzak (igazából nálunk 4 éve működik), csak volt egy olyan sanda gyanúm, hogy többen használják ezt a módszert, mint ahányan bevallják. meg őszintén szólva szerintem a pearl-indexbe benne vannak azok is, akik csak azt mondják, hogy védekeztek megszakítással, pedig valójában nem. meg a tizenévesek, akik csak azt hitték, hogy meg tudják szakítani, aztán csak nem jött össze időben... meg azért az gondolom evidens, hogy akik ezt a módszert választják, azok annak tudatában teszik, hogy nem közel nem 100%, és nem esnének kétségbe egy babától, vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!