Két és fél évesetek mit szeret csinálni, játszani stb?
Figyelt kérdés
Mennyi időt tudtok vele tölteni aktívan? Hogyan végeztek mellette (vele) házimunkákat? Dolgoztok is már? ...2010. jan. 16. 17:04
1/6 anonim válasza:
Csak itthon "dolgozok" de az megy simán ,főzés ,takarítás,/ezt együtt csináljuk :)/ stb...addig épít vagy rajzol,gyurmázik a kislányom én pedig igyekszem időnként "munka "közben is rajzolni neki egy virágot, megölelni,ilyesmi.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nálunk is minden simán megy, de önállóan a kisfiam még nemigen gyurmázik, fest, játszik.... 3-5 percnél tovább.
Így hát várom a többi tapasztalatot is.
2010. jan. 17. 13:29
3/6 anonim válasza:
Probáld bevonni más dolgokba.Nekem a kislányom feláll a kisszékre és segit elmosogatni.Aztán porszivozunk, sepregetünk, mosunk(beleteszi a ruhákat a gépbe)és ha mindennel végeztünk akkor játszunk.Rajzolunk, szinezünk,labdázunk,fogocskázunk.Gyurmázni nem szeret mert piszkosnak érzi tőle a kezét és hamar abba hagya.
4/6 anonim válasza:
Az én lányom is segít takarítani, bár ő inkább szét, mint össze. :) A mosógépbe ő teszi a ruhát, tereget, bár javítani kell. Főzni akkor szoktam, ha alszanak a gyerekek déltől kettőig. Gyurmázni szeret, rajzolni, és festeni.
5/6 anonim válasza:
Rajzolás, festés, piki-paki ahogy ő nevezi :-).
6/6 anonim válasza:
Nálunk vannak kis dobozok, nagy kosarak, amikbe mindenféle kacatok vannak ( matrica, kártyanaptár, kinder állat, csatt, golyó, csipesz stb.), ezeket imádja kiborítani. Amíg mindent végignéz, végigpróbál, addig lehet ruhát hajtogatni,mosdót sikálni, stb. Mondjuk utána visszapakolni elég macerás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!