Mond olyat a 2-3 evesetek, hogy csak te szereted, és o is csak teged?
Körbe van imadva egyebkent.. nekem egyreszt nagyon jol esik hogy ezt mondja, masreszt uton a kisteso, meg apa is hazajon par honap mulva, felek, hogy mi lesz.
teny, hogy velem van a legtobbet, en talalom ki a szamara legjobb mokakat, szerintem en nyalom ki a feneket a legjobban (de en is vagyok a legszigorubb vele)..
ket nagymama, egy papa, meg egy ismeros heti szinten talalkozik vele, es nagyon jol elvannak, akar nelkulem is, illetve neha havi szinten vannak vendegek..
ez majd modosulni fog teged szeretlek a legjobbanra? probalom neki mondnai, hogy a legjobban, es kijavit, hogy nem, csak teged
koszi a valaszokat :D akkor ne vegyem tul komolyan :D
(egyebkent nalunk reggel szokta mondani meg este foleg, napkozben egyszer-ketszer ha eszebe jut..es olyan édes lesz a hangja, érzékeny, és úgy ölel, mint egy koalamaci :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!