6 éves a fiam, és egyszerûen ùtál rajzolni, nem is vesz ceruzát a kezébe, próbálkozunk amikor kedve van, de mindig mondja, hogy tudja, hogy csùnya. Mi lesz így?
Miért alakult ez ki benne, hogy amit rajzol, az csúnya?
Próbáljatok akkor előbb színezni, hogy legyen sikerélménye.
És próbáljatok ilyen összekötős feladatokat, tehát amibe be kell karikázni, össze kell kötni, ki kell egészíteni.
Szia!
Az én fiam dettó ugyanez.
Csak sajnos én már nem értek egyet azzal, hogy nem kell erőltetni.
Aztán most gond van a suliban(most kezdte), már az első héten szóltak, hogy a fiam nem akarta megcsinálni a feladatot, igen ám, ,mert rajzolni kellett és nem tud.És minden tankönyvben rajzolós feladatok tömkelege van, szegény meg azt se tudja hogy álljon neki--köszönhetően nekem, aki nem erőltettem:((
Pontösszekötős könyv is jó ötlet én is azt vettem annó és még most is szereti(imádja a számokat-előbb kiszámolja, mennyi 11X11, 12 jegyű számokat kiolvas, összead többjegyűeket fejben, szóval számolásban nagyon ott van, de ugye ez elsőben mit sem ér--matektankönyv alapján 20-ig tanulnak számolni elsőben--ki is akadtam ezen), inkább rajzolni kell agyba-főbe, szóval nekünk most erre kell gyúrni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!