Kisfiúkkal lehet kreatívkodni, rajzolni, hintalovazni? Vagy ezek már lányos dolgok?
Persze, hogy lehet. A kisfiam imád gyurmázni, rajzolni. Karácsonyra játékkonyhát kap, mert imádja a szerepjátékokat.
Nem nem függő a kreativítás, hanem gyerekfüggő.
4 éves fiam minden ilyet szeret. 1 évesen már imádta a hintalovat. Gyurmázik, színez, a játékkonyhát is szeretné, de azt a kishúga miatt még nem mertünk venni. Szeret kekszet szaggatni (igazából) meg kenyérlángost sütni (én kinyújtom, ő pakolja rá a tejfölt és a többi cuccot).
Az oviban minden nap csinálnak valamit, hetente hordja haza az újabb műveket.
3fiam van... minddel csináltunk mindent- sőt hintalovazni is szeretnek és konyhánk is van- mármint gyerekkonyha, és a középsőnek volt is olyan időszak, amikor semmi mással nem játszott, csak az én konyhámban az edényekkel, fakanalakkal... mindig főzött.
Gyurma, festés, ragasztás, ollóval vágás, stb. mindent nagyon szeretnek, még a gyöngyfűzőcskét is. :))
Persze,hogy lehet.
2 fiam van,mindent együtt csinálunk:)
Együtt sütöttük a mézeskalácsot,Mikulás előtt a hobbi boltban vettem hóembermágnes készítő szettet,azt is együtt készítettük el!
Ma éppen diót törtek nekem,5 és 9 évesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!