Timi127 kérdése:
Csinált már ilyet a ti kis 2 éves gyereketek?
Figyelt kérdés
Ma este az ölemben ülve nézte/néztük a Youtube-on B. Katalin - 7 pettyes katicabogár című dalocskáját és egyszer csak azt vettem észre, hogy könnybe lábadt a kis szeme és lefele görbült a kis szája,mint aki mindjárt elsírja magát. Ez teljesen más volt mint az eddig megszokott sírásai mint pl. amikor megijed, fáradt, hisztizik stb. Először nagyon megijedtem tőle, hogy mi baj lehet de igazából ezt leszámítva semmi nem történt.Nem mondott semmit. Én arra gondolok, hogy talán annyira tetszett neki a dal, hogy meghatódott rajta. Képes ilyet érezni ebben a korban?2014. aug. 15. 22:40
1/3 anonim válasza:
Rengeteg érzelemre képes egy két éves.
Nem ismerem azt a dalt, de meg is hatódhat akár, persze.
A (mostani) két évesem nagyon fejlett érzelmileg, kérdezte tőlem múltkor, hogy "mama miért tomoru?", és tényleg szomorú voltam valami miatt, szóval jók a radarjaik.
2/3 A kérdező kommentje:
:-)Olyan édesek tudnak lenni. Ja és azt el is felejtettem odaírni, hogy kislányról van szó. Nem is gondoltam volna, hogy 2 évesen már ilyen fejlett érzelmi intelligenciával rendelkeznek! :-)
2014. aug. 16. 12:19
3/3 anonim válasza:
Úristen zabálni való a kislányod :'). Rendesen bekkönnyeztem.:'))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!