Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért irritál bárkit is, ha...

Miért irritál bárkit is, ha valaki babakocsizik 2-2,5 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
A babakocsikat eleve kb. 15 kilóig tervezik, ami egy átlagos 3-3,5 éves súlya.
2014. aug. 12. 20:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
75%

2-2,5 évesen?

Nekem mind a két gyerekem már majdnem 1,5 volt,mire megtanultak járni. (igaz, jó nagy termetű mind a kettő, jóval idősebbnek nézték őket.)

Amikor a 14 hónapos lányommal babakocsival elmentem vásárolni, a szomszéd 70 éves nyanya elkezdett az utcán kiabálni, hogy azért nem jár még a gyerekem, mert mindig a babakocsiba teszem. Hát, köpni nyelni nem tudtam, most ezt ő komolyan mondja?! Ha ölben viszem a boltig, attól megtanul járni? Vagy a tél közepén mászni kellett volna az utcán?

Nálunk a lányom elég hamar leszokott róla, mivel 1,5 év van köztük, így hamar kiszorult a babakocsiból. A fiam amikor megtanult járni, nem akart már benne ülni, de mégis sokszor beletettem, ha siettünk valahova, vagy messzebb mentünk (úgyis az lett volna, hogy ölben viszem haza). Ilyenkor nagy hiszti volt, be kellett kötnöm, különben kimászott. Érdekes módon télen, amikor vastag kabát, csizma, hó, na akkor már ő maga kérte a babakocsit, akkor már lusta volt gyalogolni. Majdnem 3 volt, amikor elhagytuk. Kirándulni is mindig úgy mentünk, annak az aljába belefért a váltóruha, kaja, és a gyerek meg beleülhetett, ha elfáradt. Nekem beteg a hátam, én tuti, hogy a 20 kg-s gyereket nem cipelem.

2014. aug. 13. 23:00
 32/33 porcukormókus ***** válasza:
79%
Ciki vagy sem, en vagyok a legboldogabb, amikor a ketevesem es a haromevesem bevagodik a babakocsiba seta kozben. Az nekem egyenlo a nirvanaval! :-))))))
2014. aug. 15. 12:58
 33/33 anonim ***** válasza:
79%

Csak most találtam rá erre a témára. Az én 3,5 évesem imádja a babakocsit!!! :D

Sokszor üresen tolom és a sétél mellettem ,de ha elfárda akkor bele tud ülni és nem cipelnem kell. Egyébként inkább az a fura ,hogy sokan inkább cipelik 2-3-4 éves gyereket ,mint hogy babakocsit tolják . Én még inkább örülök is,mert van mibe cuccolni,nem kell cipekedni ha veszünk ezt-azt és a futóbicajt vagy a kismotort is fel tudom rá akasztani ...

A megjegyzésekkel ne foglalkozz,ha valaki beszól én azt szoktam rávágni "inkább babakocsi ,mint 18 kg-ot vigyek kilómétereken" .

2014. aug. 21. 04:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!