Miért irritál bárkit is, ha valaki babakocsizik 2-2,5 éves gyerekkel?
Első gyerekem másfél éves koráig használta a babakocsit, akkor sem néztem le másokat akik igen, sőt sokszor irigykedtem, hogy mennyivel jobb az úgy egy csomó helyzetben, de az én törpém már nem tűrte meg maga alatt.
Második gyerekem meg 3 éves koráig használta, de semmilyen szinten nem tapasztaltam azt amit írtál, senki nem tett megjegyzést rá, egyedül az oviban tettek megjegyzést tavasszal beiratkozáskor, hogy "szeptembertől ugye már a lábadon jössz?", de ennyi, további gond nem volt, addigra el is hagytuk a babakocsit.
Most egyébként bajban is vagyok, 4 évesen kezd egy másik oviban, ami sajnos 30 perc sétára van a lakástól, tömegközlekedés nincs és azért egy 4 évesnek januárban délután 5-kor nem lesz semmi hazagyalogolni ráadásul úgy, hogy közben a nagytesóért is be kell menni. Nem tudom mit fogok csinálni, majd kínlódunk, babakocsit már nem teszem vissza alá, motorozni, biciklizni nem szeret.
27-es te egy idióta vagy, nem tudom szebben mondani!
Az szerinted gáz, ha magamra kötöm a gyereket (SSC-ben amúgy, de ez lényegtelen), de az nem, ha te beülteted babakocsiba. Mégis mi a különbség?
Így se, úgy se a saját lábán közlekedik a gyerek, te pedig gyorsabban tudsz haladni.
Én azért hordozom ha kell a most 20 hónapos lányom és még fogom is jó ideig, ha úgy adódik, mert soha nem volt, nem is lesz babakocsink.
Nekem a Manduca az, ami másnak a babakocsi.
Értelmileg a béka feneke alatt lehetsz, ha ilyen dolog miatt lenézed az anyákat!
Lányok (fiúk), engem a legkevésbé sem izgat a pontozás, úgyhogy kérlek benneteket, alaptalanul ne ítélkezzetek.
Egyébként attól függetlenül sem pontozNÉK le senkit, hogy nem egyezik az enyémmel a véleménye, ettől még a válasza ugyanúgy hasznos lehet, ha normális, kulturált hangnemben van megfogalmazva.
És ha megnézitek, mindenki le lett pontozva.
Örülök, hogy véleményt mondtatok, és köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!