Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért irritál bárkit is, ha...

Miért irritál bárkit is, ha valaki babakocsizik 2-2,5 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
A babakocsikat eleve kb. 15 kilóig tervezik, ami egy átlagos 3-3,5 éves súlya.
2014. aug. 12. 20:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

Első gyerekem másfél éves koráig használta a babakocsit, akkor sem néztem le másokat akik igen, sőt sokszor irigykedtem, hogy mennyivel jobb az úgy egy csomó helyzetben, de az én törpém már nem tűrte meg maga alatt.

Második gyerekem meg 3 éves koráig használta, de semmilyen szinten nem tapasztaltam azt amit írtál, senki nem tett megjegyzést rá, egyedül az oviban tettek megjegyzést tavasszal beiratkozáskor, hogy "szeptembertől ugye már a lábadon jössz?", de ennyi, további gond nem volt, addigra el is hagytuk a babakocsit.

Most egyébként bajban is vagyok, 4 évesen kezd egy másik oviban, ami sajnos 30 perc sétára van a lakástól, tömegközlekedés nincs és azért egy 4 évesnek januárban délután 5-kor nem lesz semmi hazagyalogolni ráadásul úgy, hogy közben a nagytesóért is be kell menni. Nem tudom mit fogok csinálni, majd kínlódunk, babakocsit már nem teszem vissza alá, motorozni, biciklizni nem szeret.

2014. aug. 13. 09:13
 22/33 anonim ***** válasza:
24%
20-asnak: igen, sajnos erről szól ez az oldal (jé, gomb, meg kell nyomni...). Vagy leírjuk azt, amit hallani akarnak, vagy lenyomnak. Én sem igazán tudom, hogy mások véleményére kíváncsiak-e. Mert valóban lepontoznak, ha mást írsz. Egyesek elfelejtik, hogy nem vagyunk egyformák. Összesítve: kikérik az emberek véleményét, de ha nem egyezik, akkor jön a piros kéz!
2014. aug. 13. 10:24
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én azt vettem észre , hogy azok néznek le ha már járni tudó gyereket babakocsiba raksz akiknek nincs gyereke vagy ha van akkor szépen megy mellette és bevásárlásnál sem rohangál el. 20 hónapos a kisfiam és ha olyan helyre megyünk ahol nem tudom beültetni bevásárló kocsiba akkor visszük a babakocsit is mert elrohangál és leszedi a polcokról a cuccot. Így viszont nyugton van amíg vásárolunk. Ha messzebbre megyünk akkor is visszük mert ha elfárad felkéreckedik és azért hosszú távon nem tudom cipelni a gerincem miatt. Hát igazából zavarni nem szokott ha látom, hogy rosszallóan néznek emmiatt mert nem az ő dolguk, én tudom miért van éppen a kocsiban és kész.
2014. aug. 13. 12:27
 24/33 anonim ***** válasza:
69%
akik nem használnak babakocsit itt: azok mindent gyalog oldanak meg?Órákra mennek tényleg és így intézik a bevásárlást és cipekedést is? De komolyan, nekem nehezen hihető...
2014. aug. 13. 12:30
 25/33 anonim ***** válasza:
A fiam 26 hónapos, utoljára 17 hónaposan ült babkocsiban, motorozik, megy, szalad, nem maradna meg benne. DE! Én bevásárlást, csanába oda-vissza hozást, hosszabb utakat autóval intézek, szóval nincs is rá szükségünk. Akinek mindezt gyalog kell megtennie, azt elhiszem, hogy sokkal jobb babakocsival. Azt nem értem meg, amikor valaki kis távon is beleülteti a gyereket, csak hogy ne kelljen utána szaladgálnia (van ilyen is), mert az csak a szülő lustasága miatt van. Futottam már nem egyszer én is a fiam után, de ennek ez a természetes rendje.
2014. aug. 13. 12:47
 26/33 anonim ***** válasza:
Ikres válaszoló vagyok. Bevásárolni autóval megyünk , így a gyerkőcök autóból ki bevásárló kocsiba be. Itt a faluban gyalog közlekedünk. Múlt héten volt a leghosszabb távunk, a postára mentünk és normál tempóban 1 óra alatt járuk meg, magam is meglepődtem, de bírtak jönni és még ölbe is csak 1x akart az egyikük, de gyorsan eltereltme a figyelmét.
2014. aug. 13. 15:20
 27/33 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem az tényleg gáz ha magára köti valaki a 1,5-2,5 éves gyereket kendőbe no azt tényleg nem értem,amúgy 2 éves korában ha siettünk egyszer-egyszer én is vittem sportbabakocsiban a fiam,de 2,5 évesen már nem azért egy 2,5 éves már nagyon jól sétál,jó tempóban tehát nem vinném ettől még láttam sok ilyet de az Ő dolguk.
2014. aug. 13. 19:24
 28/33 anonim ***** válasza:
32%

27-es te egy idióta vagy, nem tudom szebben mondani!

Az szerinted gáz, ha magamra kötöm a gyereket (SSC-ben amúgy, de ez lényegtelen), de az nem, ha te beülteted babakocsiba. Mégis mi a különbség?

Így se, úgy se a saját lábán közlekedik a gyerek, te pedig gyorsabban tudsz haladni.

Én azért hordozom ha kell a most 20 hónapos lányom és még fogom is jó ideig, ha úgy adódik, mert soha nem volt, nem is lesz babakocsink.

Nekem a Manduca az, ami másnak a babakocsi.

Értelmileg a béka feneke alatt lehetsz, ha ilyen dolog miatt lenézed az anyákat!

2014. aug. 13. 19:55
 29/33 A kérdező kommentje:

Lányok (fiúk), engem a legkevésbé sem izgat a pontozás, úgyhogy kérlek benneteket, alaptalanul ne ítélkezzetek.

Egyébként attól függetlenül sem pontozNÉK le senkit, hogy nem egyezik az enyémmel a véleménye, ettől még a válasza ugyanúgy hasznos lehet, ha normális, kulturált hangnemben van megfogalmazva.

És ha megnézitek, mindenki le lett pontozva.

Örülök, hogy véleményt mondtatok, és köszi mindenkinek :)

2014. aug. 13. 20:17
 30/33 anonim ***** válasza:
43%
nem nézek le senkit,csak nem értem szegény gyereket minek köti magára az ember amikor már régen nem baba,és amúgy nem nem teszem babakocsiba,mint írtam 1-2szer tettem 2 évesen amúgy a saját lábán járt,a saját értelmi szintedről állítottál ki bizonyítványt,amilyen stílusban válaszoltál nekem,kösd magadra 5-6 évesen is te dolgod
2014. aug. 13. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!