Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Körül belül mennyi idős...

Körül belül mennyi idős korban tanulnak meg a gyerekek játszani a formabedobós játékkal? Nagyon elszomorítottak

Figyelt kérdés
kislányom 16 hónapos,de még nem tudja beledobni a jó formába,körülöttem meg minden szülő azt mondja,hogy ennyi idősen már tudnia kéne.Pedig okos meg ügyes nagyon,mert egyedül eszik,sok szót tud már mondani,régóta megy(11 hós kora óta),meg bilizik(csak kaki igaz,mert a pisit csak néha mondja meg,de azt mondják,hogy nagyon le van maradva.Teljesen elszomorítottak,mert azt mondják,hogy ez vissza fog ütni a későbbiekben(suliban).
2010. jan. 11. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kislányom most 18 hós és egy hete tanulta meg berakni a formákat a helyükre.Ennyi idős gyerekeknél pár hónap ide-oda nem számít:)
2010. jan. 13. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 20 hónapos és még Ő sem tudja önállóan bedobálni a formákat. Sőt nem bilizik még egyáltalán és beszélni is csak keveset.Ettől függetlenül nincs lemaradva. Szóval nagyon is ügyes a kislányod! Nekem is mondott már olyat anyuka , hogy az egy éves gyereke számol, de úgy rendesen. Szerintem nem szabad senki véleményére hallgatni, nagyon szeretik sokan úgy beállítani a csemetéjüket, hogy egy zseni. Van amelyik gyerek ebben, a másik meg valami másban ügyesebb. Ha pedig tényleg komolyabb gond lenne a kislányoddal, azt te vennéd észre legelőször. Mert ahogy írtad, milyen ügyes, neked is érezned kell, hogy minden nagyon is rendben van vele! Soha nem szabad két gyermeket összehasonlítani. Ha jól belegondolunk, mi felnőttek is igencsak különböző képességűek vagyunk és ez így van rendjén. Az okos anyukákon pedig lehet jókat mosolyogni és nem foglalkozni velük!
2010. jan. 14. 13:56
 13/13 Anya1 ***** válasza:

A lányok ezeket később tudják általában.

Illetve ez összefügg a szobatisztasággal is.

Tehát amikor már jól és gyorsan dobja a formákat a helyére akkor lassan szobatiszta is lesz.

2013. jún. 19. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!