Körül belül mennyi idős korban tanulnak meg a gyerekek játszani a formabedobós játékkal? Nagyon elszomorítottak
Ne mericskeld a gyerekedet mas gyerekekkel ossze! Ha szepen fejlodik, eszik, egeszseges akkor nincs gond vele, ne aggodjal!
En pedig abszolut nem tudok rajzolni! Semmit! Ha elhiszed, ha nem. Ez van. A gyerekem se tud. A legugyetlenebb a suliban. Matekbol viszont a legjobb.
Miert lenne lemaradva a kicsiked? Ki mond neked ilyen "okossagokat"?
Nezegessel vele sok-sok meseskonyvet, nem kell hogy ujat vegyel, jo a hasznalt is, vagy a konyvtari. A konyvekbol sokat tanulnak, es imadjak is! Meseljel neki sokat, hallgassal vele kazettakat es felejtsd el a bedobos jatekot!!!
szerintem nincs lemaradva a bilizés tekintetében.
formabedobós játék? én az oviban találkoztam vele először, nem volt gondom vele. :D
szerintem vidd el a gyerkőcöt egy játszóházba, ahol hasonló korú gyerekek vannak együtt, és ott megfigyelheted, milyen a tiéd a többihez képest.
ott lelepleződik mindenki, aki csodagyereknek állítja be a sajátját.
(esetleg vidd magaddal a formabedobós játékot, és dobd be a közösbe, aztán majd meglátod, más gyerekek mit csinálnak vele)
a védőnőm azt mondta majd 3 évesen kell hogy tudja a formákat beilleszteni, addig az a jó ha ki be pakolgatja pl egy kis vödörből ki-be...
ügyes babád van hisz ritka aki ilyen idősen már bilizik, légy rá büszke, azok az anyukák szerintem irigykednek!
Nagyon ügyes a kislányod, légy rá büszke!!! :D Az én fiam is hasonló tudással bír, szintén 16 hónapos, ő is 11 hónapos kora óta meg egyedül, már nagyon sok szót tud, egyszer-kétszer már össze is rakta "mondatba", pl. apa dó (apa dolgozni van). A védőnőm azt mondta, hogy fiú létére hamar elkezdte. Mi is sokat "olvasunk". :) Ő speciel még egyáltalán nem bilizik, elkezdte ugyan mondani és mutatni amikor kaka volt, de ezt abba is hagyta néhány hete. Formabedobózni pedig nem tud, ha odaadom és mutatom melyiket hova dobja, akkor sikerül, de az sem mindig. De van annyi esze, hogy kinyitja és úgy rakja bele. :) Szóval, ahogy előttem is írták, ne hallgass az okosokra, teljesen rendben van a babád!
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!