Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónapos babátok mennyit és...

20 hónapos babátok mennyit és mit eszik? A kisfiam túlsúlyos, de nem tudom, mit csinálok rosszul.

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor lett túlsúlyos? Valamiből többet vagy mást adtál neki amikor túlsúlyos lett?
2014. júl. 14. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Írd le egy nap miket eszik, mennyit mozog
2014. júl. 14. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:

20 hónaposan a gyerekem így evett:

reggeli tápszer (tejallergia miatt) 200ml, majd pár falat kenyér, felvágott, fél kifli esetleg

10 óraira gyümölcs, fél alma mondjuk néha mellé 1-2 keksz

ebéd nálunk 2 fogás leves, utána husi és köret, enyém húst hússal enne, szóval egy fél merőkanál után simán lenyomott egy szelet rántott húst vagy egy sült felsőcombot :)

uzsonna teljesen változó, péksüti vagy pár szem kölesgolyó... de tényleg csak pár falatot evett.

vacsi az mint ebéd, szintén sok húst evett.

akkor olyan 12 kiló volt

2014. júl. 14. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Orvos mondta, hogy túlsúlyos? HA esetleg leírnád, hogy hogy miket eszik lehet jobban tudnánk segíteni.
2014. júl. 15. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérdező az én lányomnak is nagy a súlya, most próbálunk rájönni mi a gond. Írtam is ki egy kérdést (a kérdésben másfél éves van, de a lányom is most 20 hónapos) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Itt le is írtam egy napi étrendjét a 2. oldalon

Ha gondolod írj nyugodtan privátban, nekünk most dietetikus tanácsára étkezési naplót kell vezetnünk, habár azt mondta, ebből vérvétel lesz...:(:(

2014. júl. 15. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!