Sok évvel ezelőtt rendszeresen gyúrtam, futottam, de 6 éve semmi sportot nem csinálok, kicsit túlsúlyos is vagyok, izomzatilag meg összeesve. Ha most elkezdem, szerintetek milyen edzésmódszerrel tudom nyárra viszonylag normális formába hozni magam?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 10:14
1/2 anonim válasza:
Az alapoktól kell kezdeni.
Minimum 8, de inkább 12 hétig heti 3x teljes testes átmozgató edzés, szigorúan 2 edzés között legalább 1 pihenőnappal, tehát nem hétfőn, kedden, szerdán letudni a heti edzést, hanem elosztani mondjuk H-Sz-P, vagy K-Cs-Sz formában.
Mellette pihenőnapokon mehet valami aerob mozgás (séta, bicikli, szobabicikli, stb.)
Utána rátérhetsz az osztott edzésekre.
De a legfontosabb az étrend!
Ha nem vagy tisztában az alapokkal, akkor olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthető, egy délelőtt vagy délután alatt kiolvasható.
2/2 anonim válasza:
ugyanúgy,mint egy totál kezdőnek.
3 napos átmozgató 2-3 hónapig.
2 hónap után meg tegyél hozzá heti 3 aerobot és kezd el a diétát is ugyanakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!